f

La Comissió de Psicoanàlisi convoca a la seva primera Jornada: Noves formes de malestar a la cultura. Sobre la banalització de la sexualitat i la violència

La formació es programa el 22 d’octubre, i es pot seguir presencialment i virtual.

Dissabte 22 d’octubre tindrà lloc, a la sala d’actes del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, la primera jornada organitzada per la Comissió de Psicoanàlisi del COPC. L’esdeveniment té els objectius de reflexionar en relació amb els fenòmens de violència tan presents a la societat -en diferents àmbits-, però també compartir experiències i aportacions teòriques amb relació a la incidència dels mitjans tecnològics que, si bé faciliten moltes tasques, també han contribuït a la banalització de les conductes violentes i de la sexualitat. 

El programa de la primera Jornada de la Comissió de Psicoanàlisi. Noves formes de malestar a la cultura. Sobre la banalització de la sexualitat i la violència, que podeu consultar en aquest tríptic,  preveu una conferència d’obertura del Dr. Peteiro, que dissertarà sobre l’enfocament científic i clínic en relació amb el patiment humà en la clínica. A continuació, hi haurà dues taules rodones en les quals els ponents analitzaran els fenòmens actuals amb relació al tema de la Jornada. Els camps a tractar seran: la infància, la transexualitat, l’adolescència i la vida adulta.

Tota la informació sobre la Jornada (organitzadores, ponents, personalitats de presentació i cloenda, preus, etc.) i la inscripció és disponible en aquest enllaç a l’apartat de formació del web del COPC.


Comparteix

f

XIV Congrés (Inter)Nacional de Psicologia Jurídica i Forense: 10, 11 i 12 de novembre, Madrid
Un any més, el COPC col·labora en l’organització de l’esdeveniment.