f

La Delegació de Tarragona del COPC coorganitza les XI Jornades de Mediació a Tarragona en col·laboració amb 10 entitats

Els dies 21, 23, 28 i 30 de novembre i el 12 i 14 de desembre “Continuem parlant de mediació”

Les Jornades de Mediació de Tarragona tornen, enguany, amb la XI edició. Els dies 21, 23, 28 i 30 de novembre i el 12 i 14 de desembre les onze entitats organitzadores -entre les quals hi ha la Delegació Territorial de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili,  la Universitat Oberta de Catalunya i els col·legis professionals de treball social, educació social, pedagogia i advocacia de Tarragona- convoquen a continuar parlant de mediació, el lema de l’onzena edició.

Totes les jornades de l’edició menys una són virtuals, en horari de tarda, de 16 a 20 h. La jornada del dia 28 de novembre, en canvi, serà presencial al Campus Catalunya de la URV. Tota la informació sobre les jornades, el programa, el formulari d’inscripció i el contacte és en aquest enllaç al web de les XI Jornades de Mediació de Tarragona. La inscripció a les jornades és gratuïta, i l’assistència permet obtenir un certificat homologable per a professionals de la mediació. El preu de tramitació del certificat per a col·legiats i col·legiades del COPC és de 10 euros, un 66% d’estalvi respecte el preu general.


Comparteix

f

Comunicat de suport per tal que la futura Agència Estatal de Salut Pública (AESAP) s’ubiqui a Catalunya
Diferents institucions col·legials professionals vinculades a la salut pública, entre les quals es troba el COPC, signen el comunicat