f

La Generalitat constitueix la Taula del Pacte Nacional de Salut Mental de Catalunya amb representació i participació del COPC

L’acte de constitució de la Taula va comptar amb la presència del president de la Generalitat, que va posar de manifest que el Pacte Nacional de Salut Mental és una prioritat per al Govern.


El 14 de juny va tenir lloc l’acte de constitució de la Taula del Pacte Nacional de Salut Mental de Catalunya, una taula participativa vinculada al sector de la salut mental, amb representació de les principals entitats i associacions, entre les quals el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, així com la taula del tercer sector. L'òrgan és un instrument d’intercanvi de coneixement, de coordinació i d’assessorament per redactar i desplegar el Pla, mitjançant la participació de tot el sector, els departaments de la Generalitat competents en matèria de salut mental i el món local, cosa que la faculta per dissenyar polítiques públiques en salut mental que canviïn el paradigma actual i reflecteixin l'aposta social col·lectiva en favor del benestar emocional de la ciutadania.


L’acte de constitució, que va comptar amb la participació dels màxims representants del govern com el president Aragonès i la consellera Vilagrà, es va fer coincidir amb la primera reunió del Pacte Nacional de Salut Mental, en què el Govern de la Generalitat va compartir la missió, els objectius i l’estratègia en matèria de salut mental a través d’aquest programa. El degà del Col·legi, el Dr. Mattioli, hi va assistir en representació del COPC, en el primer acte institucional del nou mandat en el càrrec.

Per a més informació sobre l'acte i per llegir les principals declaracions dels parlaments de les personalitats, consulteu la nota de premsa en aquest enllaç.

Comparteix

f

Coneix les aportacions de Francesc Tosquelles a les institucions psiquiàtriques de la República en una visita guiada gratuïta al CCCB
Els dies 1 i 8 de juliol s’organitza la visita guiada a l’exposició del CCCB, gratuïta per a col·legiats i col·legiades. Sigueu àgils, que els grups són petits i les places limitades!