f

La Jornada de Tardor. Educació Emocional i Salut Mental t'espera el 20 d'octubre

L'acte és patrocinat pel COPC i comptarà amb la participació de Roger Ballescà.

Les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya programa, el proper 20 d’octubre a les 18 h, la Jornada de Tardor. Educació Emocional i Salut Mental. L’esdeveniment, que tindrà lloc a l’Espai Bonnemaison (c/ Sant Pere més baix 7, Barcelona) i podrà ser seguit presencialment o telemàtica, té l’objectiu de sensibilitzar sobre l’educació emocional i la salut mental en la comunitat educativa.

Per assolir l’objectiu, la Jornada comptarà amb Èlia López -doctora, psicopedagoga i mestra- i amb Roger Ballescà -psicòleg, psicoterapeuta i vicesecretari del COPC-, que posaran en relleu la importància de cuidar la salut mental, especialment la de les persones joves. També reflexionaran sobre com ha de ser l’educació emocional per prevenir danys majors més endavant, sobre si cal incorporar-la de forma transversal en el currículum educatiu, sobre les eines que tenen les famílies i el professorat, i què pot aconseguir l’educació emocional. Pot evitar casos d’abandonament escolar prematur, fracàs escolar o assetjament escolar? 

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya patrocina l’acte, al qual convida els col·legiats i col·legiades a seguir-lo presencialment o virtualment. Tothom qui vulgui seguir la Jornada pot inscriure-s’hi en aquest enllaç


Comparteix

f

Un informe de L’Observatori dels Drets de la Infància amb participació del COPC alerta que la sanitat pública no arriba a atendre ni la meitat dels trastorns mentals
El sistema està desbordat i només proporciona una visita cada mes i mig. Des de 1998 hem perdut un 35% dels especialistes en psicologia clínica.