f

La Secció de Psicologia de les Dones, Gèneres i Diversitats del COPC organitza els premis de recerca "Lola Sabaté"

El concurs està obert a totes les persones col·legiades del COPC que estan cridades a presentar treballs d'investigació o assaig de pràctica professional des d'una vessant feminista.

La Secció de Psicologia de les Dones, Gèneres i Diversitats et convida a participar als Premis de recerca en psicologia des d'una vessant feminista "Lola Sabaté", organitzats enguany per primera vegada. 

El concurs està obert a totes les persones col·legiades del COPC que estan cridades a presentar treballs d'investigació o assaig de pràctica professional el contingut dels quals ha de versar sobre un tema relacionat amb els estudis de les dones, de gènere i/o feministes, abordat des de la psicologia.

Com participar-hi?

Pots presentar el teu treball identificat amb el teu nom, el teu DNI i número de col·legiació, adreça, telèfon mòbil, adreça de correu electrònic i resum curricular. Caldrà, també, que l'article hagi estat fet amb el propòsit de participar al premi i que vagi acompanyat d'una carta postulant-lo per al premi

Si ja t'has convençut i vols presentar-t'hi, consulta aquí les bases del concurs per no perdre-te'n detall. Per a concursar-hi, fes-nos arribar el teu article, imprès a dues cares, a espai i mig, en format pdf al correu seccio@copc.cat i porta'l presencialment a qualsevol de les seus col·legials del COPC.

El termini de presentació dels articles s’inicia el 9 de maig de 2024 i finalitza el 6 de setembre de 2024. El jurat presentarà el veredicte abans del 20 de novembre de 2024 i els premis s’atorgaran al Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, en l’acte commemoratiu del 25 de novembre de 2024.

Jurat i criteris de valoració

Cada treball serà avaluat per un jurat qualificador, integrat per un número imparell de membres de la Junta de la Secció de Psicologia de les Dones, Gèneres i Diversitats. Les integrants del jurat són Sara Martín González, Beatriz Durán Ruiz i Laura Francolí Font.

El jurat es basarà en els següents criteris de valoració:

  • Justificació de la contribució a la psicologia, al dret de les dones, al feminisme i/o a la societat en general (de 0 a 5 punts).

  • Aportacions innovadores en feminisme, igualtat i/o gènere (de 0 a 5 punts).

  • Originalitat de l'obra (de 0 a 5 punts).

  • Revisió bibliogràfica, hemerogràfica i altres pertinents actualitzades (de 0 a 4 punts).

  • Estructura i redacció adequades (de 0 a 4 punts).

Els premis

Es farà entrega de 3 premis

  • 1r premi, dotat amb 1.000 euros.

  • 2n premi, dotat amb 350 euros.

  • 3er premi, dotat amb 150 euros.


El COPC espera que els premis et resultin d'allò més interessants i hi aportis el teu gra de sorra!

Comparteix

f

La biblioteca del COPC tancarà el proper 23 de maig
Estarà tancada amb motiu d'una acció formativa però podràs seguir enviant les teves demandes i consultes a biblioteca@copc.cat.