f

La Universitat de Cantàbria i la CUEMYC organitzen el congrés ‘Mediació i convivència: nous reptes i noves oportunitats’

Del 18 al 20 d’octubre a Santander, els col·legiats i col·legiades poden inscriure-s’hi a un preu amb descompte.


La Universitat de Cantàbria (UC) i la Conferència internacional per a l'estudi de la mediació i el Conflicte-CUEMYC organitzen el VIII Congrés Internacional CUEMYC, que tindrà lloc a Santander del 18 a 20 d'octubre del 2023 amb l'evocador títol Mediació i convivència: nous reptes i noves oportunitats.

El VIII Congrés Internacional per a l'Estudi de la Mediació i el Conflicte es desenvoluparà en un moment d'incertesa i d'esperança. Incertesa a causa de la crisi global en diferents àmbits: sanitari, econòmic, social, polític, humanitari, etc. Esperança perquè s’obre la possibilitat d'aportar idees creatives des de la cultura de pau i la mediació. Les crisis obren reptes i oportunitats per a la comunitat científica i pràctica que s'encarrega de l'estudi de la mediació i el conflicte.

El CUEMYC estableix com a ferm propòsit del Congrés promoure l'estudi i el debat sobre les noves metodologies de la cultura de pau i de la pràctica de la mediació, a fi de poder participar com a imprescindibles experts en la gestió de tota mena de conflictes i col·laborar en la construcció de solucions efectives. Hi voldràs participar?

Fins el dia 15 de juliol pots participar-hi aportant-hi una comunicació, però també hi pots participar com a assistent: fins el 15 de juliol amb un preu amb descompte. Els col·legiats i col·legiades de COPC, a més, tenen un descompte addicional en el preu de la inscripció, com a entitat col·laboradora en el Congrés: 75 € fins al 15 de juliol, 110 € posteriorment. Per a més informació i inscripcions fes clic al web del Congrés.

Comparteix

f

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears a l’Anoia convoca un premi i una beca a la recerca i innovació
El premi i la beca tenen una dotació de 1.500 € cadascun i es faran públics el 27 d’octubre de 2023, durant l’acte de la Nit de la Professió de l’Anoia