f

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears a l’Anoia convoca un premi i una beca a la recerca i innovació

El premi i la beca tenen una dotació de 1.500 € cadascun i es faran públics el 27 d’octubre de 2023, durant l’acte de la Nit de la Professió de l’Anoia

Un any més, l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears a l’Anoia atorgarà un premi i una beca per reconèixer el sector de la salut de la comarca, dotats amb 1.500 euros cadascun.

La Beca i el Premi són impulsats per l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears a l’Anoia, i les delegacions a l’Anoia del Col·legi de Metges de Barcelona, el Col·legi oficial d'Infermeres i Infermers Barcelona, el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, el Col·legi oficial de Psicologia de Catalunya i la col·laboració de MIPS Fundació Privada.  

La beca dona suport a un treball o projecte de recerca en l’àmbit de les ciències de la salut a desenvolupar a la comarca de l’Anoia. L’objectiu de la convocatòria és col·laborar al desenvolupament de futurs projectes de recerca per part dels professionals de la salut de l’Anoia, al voltant de projectes relacionats amb la seva tasca professional desenvolupada a aquesta comarca. Tota la informació per participar i el formulari per realitzar la inscripció és en aquest enllaç.

Per altra banda, el Premi Nit de la Professió  busca premiar aquells treballs de recerca en l’àmbit de la salut desenvolupats a la comarca de l’Anoia. Els treballs podran ser inèdits, publicats o acceptats per a publicar, i/o presentats en qualsevol esdeveniment científic al període dels dos anys previs a la data del premi. En el cas d’estar publicat caldrà comunicar-ne la referència. Tota la informació per participar en els premis i el formulari per realitzar la inscripció és en aquest enllaç.

La resolució de la persona guanyadora del premi i de la beca es farà pública el dia 27 d’octubre durant la Nit de la professió de 2023, la vetllada de trobada dels professionals de la salut de l’Anoia que es celebra anualment organitzada pels organismes que convoquen el premi. 

Ambdues convocatòries estan obertes fins el dia 30 de juliol de 2023.


Comparteix

f

Aquests són els 27 curtmetratges que lluitaran per conquerir el palmarès del Psicurt
Optaran al Premi al Millor Curtmetratge de Ficció, Millor Curtmetratge d’Animació i Premi del Públic el pròxim 8 d’octubre