f

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears a l’Anoia convoca un premi i una beca a la recerca i innovació a la comarca

El premi i la beca tenen una dotació de 1.500 € cadascun i es faran públics el 21 d’octubre de 2022, durant l’acte de la Nit de la professió de l’Anoia

Un any més, amb la mateixa finalitat que quan va convocar la primera edició l’any 2007, l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears a l’Anoia atorgarà un premi i una beca per reconèixer el sector de la salut de la comarca, dotats amb 1.500 euros cadascun, i que volen incentivar els projectes i treballs de recerca i innovació locals.

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears a l’Anoia convoca el premi i la beca amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i les delegacions a l’Anoia del Col·legi de Metges de Barcelona, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers Barcelona, el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i el suport de MIPS Fundació Privada. En síntesi, el Premi recerca reconeix aquells treballs de recerca i/o innovació en l’àmbit de la salut desenvolupats a la comarca de l’Anoia, i poden ser inèdits, publicats o acceptats per a publicar, i/o presentats en qualsevol esdeveniment científic al període dels dos anys previs a la data del premi. D’altra banda, la beca vol donar suport igualment a un treball o projecte de recerca i/o innovació en l’àmbit de les ciències per part dels professionals de la salut de l’Anoia, entorn de projectes relacionats amb la seva tasca professional. Ambdues convocatòries estan obertes fins el dia 7 de setembre de 2022.

Tota la informació sobre la beca és en aquest enllaç i tota la informació sobre el premi recerca en aquest segon enllaç. D’altra banda, en aquest enllaç hi ha els criteris de valoració de la beca i del premi.

La resolució de la persona guanyadora del premi i de la beca es farà pública a la Nit de la professió de 2022, la vetllada de trobada dels professionals de la salut de l’Anoia que es celebra anualment organitzada pels organismes que convoquen el premi. 

Per a més informació, consulteu el web de l’Acadèmia de de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears.

Comparteix

f

Aquestes són les 10 novetats del mes de juny que t’ofereix la biblioteca del COPC
Afanya’t i escull els llibres que més t’interessin!