f

Les ciutats de Tarragona i Reus et conviden al Festival Psicurt, el festival de cinema sobre salut mental

A partir del dia 2 d’octubre, i fins el dia 15, les sessions de projecció i altres activitats són gratuïtes i obertes al públic.


El Festival Psicurt, festival de curtmetratges sobre salut mental, ja ha començat. Les ciutats de Tarragona i Reus, en diferents ubicacions i horaris, esperen la teva assistència a totes les sessions que vulguis: totes són gratuïtes i obertes a tothom fins que s’empleni l’aforament.

La programació del festival ha anat creixent amb el pas de les edicions i actualment es divideix en dues parts: d’una banda, el concurs de curtmetratges sobre salut mental i, de l’altra, un conjunt d’activitats complementàries com projeccions de diverses obres i col·loqui posterior amb els seus protagonistes, una obra de teatre o un concert de guitarra.   

El concurs de curtmetratges s’inaugura dijous 10 d’octubre a l'Antiga Audiència de Tarragona, amb la projecció de la pel·lícula Chinas i el posterior col·loqui amb l’actriu protagonista, Xinyi Ye . Els dies 11 i 12 es projectaran tots els curtmetratges seleccionats, un total de 25 obres dels 355 que s’hi van presentar, en diverses sessions al Teatre Bartrina i la Sala Santa Llúcia de Reus i l’Antiga Audiència de Tarragona. Finalment, el dia 13 tindrà lloc la gala de lliurament de premis i de cloenda del festival al Teatre Bartrina de Reus. 

Pel que fa a les activitats complementàries, s’inicien el dia 2 d’octubre amb la projecció de la sèrie La Mesías, que culminarà amb un col·loqui el dia 5 amb el seu principal actor, Roger Casamajor. Durant els dies de festival, també tindran col·loquis posteriors amb els seus protagonistes les projeccions de Bailar la locura, Riqueni, Me llamabas septiembre, Buffalo Kids, Una mirada a través del curtmetratge i l’obra de teatre A la deriva i el concert de guitarra Riqueni.

Consulta els horaris i les ubicacions al programa del Festival i vine al Psicurt, un festival que emociona! T’hi esperem! 


en COPC

Comparteix

f

El Servicio Navarro de Salud-Osasunbidea convoca 20 places de  psicòleg o psicòloga especialista en psicologia clínica
El termini de presentació és del dia 1 d’octubre fins el 30 d’octubre de 2024.