f

Les societats professionals adscrites al COPC tenen nou apartat al web

Tots els serveis i avantatges de què disposen les societats professionals al Col·legi estan centralitzats en una nova pàgina.


Els psicòlegs o psicòlogues col·legiats al COPC i socis d’una empresa que tingui per objecte social la prestació de serveis de psicologia, han d’inscriure-la, per llei, al Registre de Societats Professionals del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

La inscripció al registre de societats professionals del COPC dona dret a percebre diferents avantatges i serveis del COPC, que s’han recollit en un nou apartat del web del COPC per tal que sigui fàcilment consultable. Tota la informació hi serà degudament actualitzada en tot moment.

La nova pàgina serveis i avantatges de les societats professionals s’ha incorporat a l’apartat “societats professionals” del menú “Forma’n part” del web del COPC. La pàgina recull detalladament les característiques de l’assegurança de responsabilitat civil professional obligatòria que el Col·legi ofereix a les societats professionals i també les cobertures de la ciberassegurança, que cobreix la casuística d’atac informàtic o de guarda de dades personals. D’altra banda també informa sobre el procediment per facturar formacions a nom de la societat professional, i sobre els serveis de biblioteca, assessorament jurídic i fiscal i de protecció de dades que el COPC proveeix a les societats professionals registrades. Pots consultar tota la informació desenvolupada a l'enllaç a la pàgina Serveis i avantatges de les societats professionals.

Per últim, la informació relativa als tràmits de gestió de les societats professionals (alta, modificació de dades, baixa, etc.) és en aquest enllaç. Per a qualsevol consulta sobre qualsevol qüestió de l'àmbit de les societats professionals et pots dirigir al correu electrònic sp@copc.cat.

El Col·legi desitja que el nou apartat del web sigui útil i funcional per a les societats professionals dels psicòlegs i psicòlogues col·legiats.


Comparteix

f

Busques idees fresques per al teu negoci, busques professionals o vols millorar el teu perfil i contactar amb empreses que ofereixen treball?
El 4 i 5 d’octubre, al Biz Barcelona trobaràs solucions tant si ets empresa com professional: per diferenciar-te, per créixer i per fer nous contactes professionals.