f

L’Escola pràctica professional de psicologia obre inscripcions fins el 22 de març per a l’especialitat de psicologia de l’educació

El programa formatiu consta de 100 hores teòriques, que comencen el dia 2 d’abril, i d'un màxim de 650 hores de pràctica en entorns professionals.


L’Escola pràctica professional de psicologia és un programa formatiu dissenyat per a psicòlegs i psicòlogues acabats de graduar, estudiants de l’últim curs del Grau de Psicologia i professionals que vulguin un canviar de sector professional.

En l’especialitat de psicologia de l’educació, l’Escola pràctica té l’objectiu de formar en l'àmbit de la psicologia de l’educació, de manera especialitzada i essencialment pràctica, per tal d’afavorir l’ocupabilitat de cada participant i garantir una millor projecció professional mitjançant l’aplicabilitat dels coneixements universitaris a l’entorn laboral.

L’Escola pràctica comença amb la formació teòrica, del 2 al 29 d’abril, en un total de total de 100 hores presencials a la seu del COPC Barcelona, i amb connexió virtual per als alumnes de Girona, Lleida i Tarragona. 

Havent finalitzat la formació teòrica s’inicia la pràctica, un màxim de 650 h que es desenvoluparan en empreses reals, sota la supervisió i seguiment de l’equip de professionals del COPC i de les empreses col·laboradores mitjançant la signatura d’un conveni de pràctiques que ha de desenvolupar competències professionals en entorns reals. 

L’Escola pràctica professional de psicologia obre inscripcions per a l’especialitat en psicologia de l’educació fins el 22 de març. Tota la informació és en aquest enllaç al díptic del programa, i en aquest enllaç a l’apartat web de formació del Col·legi.



Comparteix

f

Sessió informativa per conèixer el nou model dels processos selectius de l’Ajuntament de Barcelona al centre Formar-te
Si estàs pensant a presentar-te en unes oposicions a l’Ajuntament de Barcelona, informa’t de tot el que has de saber de forma gratuïta.