f

Els nous processos de mentoria del COPC ja han obert la inscripció per a les places que començaran al mes de juliol

Emplena el formulari d'inscripció i fes un procés de mentoria. Si no n'estàs segur, inscriu-te a la propera sessió d'assessorament professional per orientar la teva carrera professional.


Els mentors i mentores del COPC guien i acompanyen persones recentment graduades, sense experiència prèvia o que es troben en procés de canvi laboral en el seu desenvolupament professional i personal, a través de la transmissió de coneixements, experiències i vivències adquirides al llarg de la seva trajectòria professional. Mitjançant el projecte Atenea Mentoring, el COPC ofereix un procés d’acompanyament amb visió de mig i llarg termini, per elaborar un pla de desenvolupament de competències i potencialitats professionals. 

Des de la posada en marxa de la primera convocatòria de mentoring l’any 2017, més de 50 persones ja han estat mentoritzades, gràcies a un equip de mentors i mentores format per més de 14 professionals. Els nous processos s’iniciaran durant el mes de juliol i s’allargaran fins al 31 de desembre. El pla de treball consta de 15 hores de treball, de les quals una tercera part seran directament amb la persona mentora mitjançant quatre sessions conjuntes, i la resta seran de treball individual.

L'equip de coordinació del projecte d'Atenea Mentoring realitzarà pròximament una sessió informativa en modalitat en línia, amb l’objectiu de posar en comú els aspectes clau d'aquest procés de mentoria segons les expectatives i necessitats concretes de les persones inscrites. Si hi tens interès pots emplenar i enviar el següent formulari, que té la finalitat de conèixer les teves àrees d’interès i confirmar-hi la teva assistència. Per a més informació del programa, pots contactar amb el Departament de Projectes Institucionals a través del correu electrònic: ateneamentoring@copc.cat

Si et trobes en un moment de recerca activa de feina, et planteges un canvi o vols iniciar-te en la professió, també pots inscriure’t a les noves sessions d'assessorament professional: cap a l'expertesa. En aquestes sessions informatives es posen en comú tots aquells dubtes i inquietuds relacionats amb l’escenari actual de la psicologia i els requisits formatius per cadascuna de les sortides professionals, així com es donen a conèixer les diferents acreditacions professionals d’expertesa. La propera sessió d’assessorament professional és el dia 10 d’abril, en línia, i amb places limitades. Si t’hi vols inscriure, només cal que premis aquest enllaç. Per a més informació pots contactar amb el Departament de Projectes de Desenvolupament Professional a través del correu electrònic: ocupacio@copc.cat. 


Comparteix

f

La teva opinió com a persona col·legiada és imprescindible, fes que compti participant a la propera Junta General del 24 d’abril
El Col·legi et convoca dos cops l’any per explicar-te els seus principals projectes i preguntar-te el punt de vista sobre les accions estratègiques a implementar.