f

Nit del Col·legi Oficial d’Òptics Optometristes de Catalunya

La vetllada va comptar amb la presència del degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, el Dr. Guillermo Mattioli.

El passat 15 de juny el Col·legi Oficial d’Òptics Optometristes de Catalunya (COOOC) va celebrar la seva nit professional, la Nit de l’Optometria, que va reunir uns 150 col·legiats i col·legiades. Durant l’acte, que va tenir lloc a l’Esferic de Barcelona, i al qual va assistir el el degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, el Dr. Mattioli, es van lliurar els premis ciènciesdelavisió.cat i es va anunciar el guanyador de la beca de recerca.

L’esdeveniment va comptar amb representació institucional. En primer lloc, el director general de Professionals de la Salut de la Generalitat de Catalunya, Marc Soler, que va reconèixer la professió i tots els seus professionals. En segon lloc, representants d’altres col·legis professionals sanitaris: (per ordre, d’esquerra a dreta, a la fotografia) Paqui Pavón, secretària del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB); Guillermo Mattioli, degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC); Samar Zaher, vocal de legislació del Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya (COTOC); Joaquim Grau, president del Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes i Òptiques Optometristes de Catalunya (COOOC), Marc Soler, director general corporatiu en el Col·legi Oficial de Metges de Catalunya (COMB); Ramon Aiguadé, degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.


Comparteix

f

Ja pots inscriure't a la jornada "Matí psicomotriu: L'atenció psicomotriu en els cicles vitals. Experiències, models d'intervenció i reflexions"
L'esdeveniment, organitzat per la secció de Psicologia de l'Educació es durà a terme el proper 30 de setembre en modalitat híbrida de 9 a 14 h.