f

‘Noies, d’aquestes’: estigmatització, discriminació i bullying a causa de la conducta sexual. En parlem després de la funció?

Diumenge 22 de maig, a la sala Versus Glòries, es programa un col·loqui postfunció entre  el públic assistent i la companyia moderat per Mònica Algueró.

El proper 22de maig, els col·legiats i col·legiades tenen una cita amb la Comissió de Cultura, l’obra Girls like that, la Sala Versus Glòries, el debat postfunció entre públic i actrius i la moderació de Mònica Algueró, presidenta de la Secció de Psicologia de la Intervenció Social del COPC.

Com sempre, per si la cita no tingués prou incentius, els grans avantatges del COPC ofereixen un descompte en el preu de l’entrada, que queda en 12 €. Pots comprar l’entrada amb descompte per a cada dia en aquest enllaç, fins el dia 5 de juny, però compra l’entrada per al dia 22 de maig si vols assistir al col·loqui postfunció de la Comissió de Cultura.

A Girls like that (Noies d'aquestes), Evan Placey ens mostra com un grup de noies fan bullying a una de les seves amigues estigmatitzant-la per la seva conducta sexual. Amb l’obra, l'autor canadenc mira d'entendre quins factors contribueixen a perpetuar aquestes conductes discriminatòries. Segona analitza, d'una banda, les noies reben, a través de la publicitat, les sèries i les xarxes socials, el missatge de que el valor d'una dona està en la seva imatge, en el seu cos i en la seva sexualitat, però alhora està mal vist que les noies se sentin a gust amb el seu cos i s'expressin sexualment.

En parlem diumenge 22?

Comparteix

f

S'obre la segona convocatòria de l’any per sol·licitar un procés de mentoratge
El projecte de Mentoring Atenea busca unir professionals amb una llarga experiència, amb joves col·legiats i col·legiades que volen desenvolupar la seva carrera professional a mig/llarg termini.