f

Noves bonificacions a la quota col·legial per a persones col·legiades amb discapacitat i jubilades exercents

A més, es bonifiquen també totes les quotes d’alta de totes les altres categories.


El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha ampliat les categories del conjunt de bonificacions a les quotes de les persones col·legiades i ha aplicat descompte a l’alta de totes les categories bonificades. El nou sistema de bonificacions ha estat aprovada per Junta General de Col·legiats i Col·legiades i iniciativa de la Junta de Govern. 

Les principals novetat són, d’una banda, l’aplicació del 40 % de descompte en la quota d’alta de totes les tarifes bonificades, cosa que fins al moment només s’aplicava a l’alta de la bonificació júnior. En conseqüència, totes les altes bonificades es redueixen a 52,07 €.

D’altra banda, es creen noves reduccions del preu de la quota col·legial. En primer lloc, es crea la reducció per discapacitat, en 3 trams en funció del grau de discapacitat. Per una discapacitat a partir del 65%, la reducció és del 100% a la quota del COPC; per una discapacitat del 46 al 64%, la reducció és del 60%. Finalment, per una discapacitat del 33 al 45%, el descompte és del 10%.

Per últim, s’estableix una nova categoria, la bonificació per jubilació exercent, aquelles persones col·legiades que tot i estar jubilades mantenen algun tipus d’activitat professional ja sigui remunerada o no. la reducció, en aquest cas, és del 100%. Fins al moment, per a persones jubilades només es bonificava l’estat de no exercent.

La revisió del sistema de quotes fa més justa i accessible el sistema de quotes a cada supòsit. Tota la informació i les taules de resum són en aquest enllaç

Comparteix

f

Vine a l’estrena de ’24 SIETE’ un curtmetratge que ens parla sobre l’acolliment familiar especialitzat
Coneix el programa i converteix-te en una de les 16 famílies que acullen infants o adolescents amb problemes de salut mental o de conducta.