f

Novetats a la biblioteca del COPC: 12 obres noves i servei de correcció informàtica de tests

Tres de les novetats que presenta la biblioteca són a proposta de la Secció de Psicologia de les Dones, Gèneres i Diversitats.

Servei de correcció informàtica de tests de la biblioteca del COPC

La Biblioteca us recorda que amb el funcionament actual de préstec de tests no es poden demanar fulls de resposta o correccions de forma individual.

  • Per poder fer una passació s’ha de reservar el test en format pack, que inclou el préstec del manual del test, un full de respostes i una correcció informàtica (quan el test es corregeixi amb aplicació informàtica).

  • Per tal de vetllar per una bona praxi professional és imprescindible disposar del manual en préstec en tot el procés d’avaluació, fins que no es disposi del manual del test en préstec i el full de respostes, no s’oferirà la correcció informàtica.

  • En el cas que necessiteu passar un mateix test a més d’un pacient, o tingui un ús recurrent en el vostre centre, podeu contactar amb les corresponents editorials per realitzar-ne la compra. 


Novetats de la setmana en llibre en paper

Quines novetats de la biblioteca t'interessen més? Aquesta setmana hi ha 12 novetats més al fons de la biblioteca, que nodreixen el seu catàleg de llibres en préstec i amplien les teves possibilitats de lectura.

El individuo soberano: una guía para dominar la transición hacia la era de la información
 Davidson, James Dale, Rees-Mogg, William,Orrontia, Marta,Parra, May,Gil, John,Vivas Rivas, Eliana
Bubok Editorial, 2022

Abuso sexual infantil: prevención, tratamiento clínico y legal
Vázquez Mezquita, Blanca
Digital Reasons, 2020

Vida y maratón, maratón y vida: 42,195 kilómetros de aprendizaje
Galdós Murga, Ignacio Pío
Editorial Círculo Rojo, 2023

Cuinant les nostre emociones a foc lent
Fundació Althaia, Rotary Club Manresa-Bages
Llibres Parcir, 2024

El segundo sexo
Beauvoir, Simone de; López, Teresa; Martorell, Alicia;
Universitat de València
Ediciones Cátedra, 2017

Comparteix

f

El COPC i l’ACAPPS signen un conveni per desenvolupar un projecte de salut mental vinculat al col·lectiu de persones amb sordesa oralista i famílies
L’ACAPPS és una entitat sense afany de lucre que treballa amb i per a famílies amb fills i filles amb sordesa, per a les persones sordes prelocutives i postlocutives i per integrar-los com a ciutadans i ciutadanes de ple dret.