f

PIMEC et convida a participar a la 8ª edició del programa "Consolida't" d'assessorament i formació per a persones autònomes

Té per objectiu l'assessorament personalitzat amb una persona experta durant tot un any i la formació especialitzada per impulsar la millora de la gestió empresarial.

El col·lectiu d’autònoms és clau i característic de la nostra activitat econòmica.

Per aquest motiu, t'informem que des de PIMEC i subvencionat pel departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, posen al teu abast el programa "Consolida't", de suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom.

Aquest programa, totalment gratuït, té per objectiu l’assessorament personalitzat  i la formació per a la millora de la gestió empresarial. Està previst que, a partir d'aquest mes de gener, hi participin un màxim de 54 persones autònomes que seran assessorades per persones expertes fins al 31 de desembre de 2022 i que rebran formació especialitzada en diferents matèries. 

Els destinataris del projecte han de complir els següents requisits:

  • Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE).

  • Persones treballadores autònomes societàries integrades en una societat civil privada, una comunitat de béns o societat limitada, sempre que no tingui més de 4 persones contractades ni una facturació superior a 500.000€ anuals.

  • Persones treballadores autònomes que hagin cessat en la seva activitat i vulguin dur a terme un nou projecte de treball autònom.

En els següents enllaços pots trobar informació detallada sobre el programa "Consolida't" i el full per cursar la teva sol·licitud, que has de retornar emplenat a autonoms@autonomspimec.org.   

El Col·legi espera que aquesta informació us sigui d'utilitat.

Comparteix

f

La 19 i 20a edició del projecte Mentoring+ de Barcelona Activa busca persones col·laboradores per facilitar la reactivació laboral de persones de 50 anys o més
El dia 17 de febrer a les 16 h via Teams es convoca una reunió informativa per a les persones interessades a participar com a persones mentores.