f

Primera activitat en línia amb opció de llenguatge de signes del COPC: Nocions bàsiques de deontologia i ètica adreçades a professionals de la psicologia

El proper 14 de maig, el Col·legi fa un pas més en la inclusió de la diversitat en programar una formació que també es pot seguir en llenguatge de signes.


El 14 de maig, la Comissió Deontològica del COPC organitza el taller Nocions bàsiques de deontologia i ètica adreçada als i les noves professionals de la psicologia. La formació començarà a les 18.00 h, en línia, i serà impartida pel vocal de la Comissió Deontològica Xavier Juncosa. 

El taller està adreçat a professionals de la psicologia que vulguin disposar d’informació actualitzada sobre l’ètica i deontologia en la professió, i posa l’ èmfasi en els aspectes més rellevants i fonamentals a tenir present tractant alguns casos pràctics sobre vulneració dels principis ètics i articles del codi deontològic.

D’altra banda, i gran novetat al Col·legi, el taller podrà ser seguit també en llenguatge de signes, cosa que implica un nou pas endavant en les iniciatives del COPC en favor de la inclusió de tota la diversitat funcional.

Inscriu-te a la formació Nocions bàsiques de deontologia i ètica adreçada als i les noves professionals de la psicologia prement aquest enllaç a l’apartat de formació del web.


Comparteix

f

Recorda que et pots deduir la quota col·legial a la declaració de la renda 2023
Per desgravar la quota és obligatori descarregar-te els justificants de l'any 2023 a l’àrea privada del web del COPC, concretament a l'apartat "Factures".