f

Programa't la quota col·legial per a l'octubre si ho prefereixes a pagar-la al juliol

Posposar el càrrec de la quota és un tràmit directe que no requereix cap argumentació.


El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ofereix una vegada més la possibilitat que els col·legiats i col·legiades que així ho decideixin puguin ajornar un trimestre el pagament de la segona part de la quota col·legial anual. Com a norma general, el pagament de la segona meitat de quota anual es realitza al juliol, quan comença el segon semestre de l'any, però es dona l'opció de posposar el pagament un trimestre, fins al dia 1 d'octubre. i vols aplaçar el càrrec de la quota només et cal sol·licitar-ho mitjançant un correu electrònic a ajornament@copc.cat. Un cop rebuda i atesa la petició, es rebrà un correu electrònic de confirmació. El període per fer la sol·licitud ja és obert, i s'allarga fins el 30 de juny, i no requereix que donis cap altra informació que la voluntat d'ajornar el pagament.

Cal recordar que posposar el pagament no té cap càrrec addicional, interessos o cap altre tipus de cost complementari. Cal remarcar, però, que ajornar el pagament de la quota no implica que s'allargui el termini per sol·licitar bonificacions a la quota, que es poden sol·licitar igualment només fins el dia del 30 de juny.

Els col·legiats i col·legiades que no hagin activat l’ajornament rebran el cobrament en el calendari habitual, la segona setmana de juliol.

 

Comparteix

f

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears a l’Anoia convoca un premi i una beca a la recerca i innovació
El premi i la beca tenen una dotació de 1.500 € respectivament i es faran públics el 18 d’octubre de 2024, durant l’acte de la Nit de la Professió de l’Anoia.