f

Què he de fer perquè la biblioteca em pugui seguir donant un bon servei?

Són només dues coses, posa-les en pràctica a l'hora de demanar en préstec qualsevol de les dotze novetats de la setmana.


La biblioteca del COPC dona un dels serveis del Col·legi més preuats i ben valorats pel conjunt de col·legiats i col·legiades. Per tal que el servei funcioni de forma òptima i no generi contratemps a les persones usuàries,  és necessària la col·laboració de totes les persones implicades. D'una banda, és clar, el personal del Col·legi, però de l'altra també la de totes les persones usuàries del servei.

En primer lloc, per al bon funcionament i agilitat del servei de préstec, la biblioteca del COPC et recorda que cal ser respectuosos amb els terminis de devolució, ja que altres companys i companyes poden estar esperant poder fer ús del document que tens en préstec. Per ajudar-te a respectar els terminis, recorda que una persona autoritzada pot fer la devolució en el teu nom i que disposes d'un servei de missatgeria per a fer els retorns a la biblioteca si no pots venir presencialment.

En segon lloc, també és important tenir cura i fer un bon ús dels materials que el COPC et deixa en préstec. Recorda que no està permès desenquadernar-los, guixar o fotocopiar cap dels materials; són obres protegides per drets d'autoria i és important que tothom vetlli per fer-ne un bon ús, una bona conservació i preservació per tal que les següents persones usuàries gaudeixin dels materials en el mateix bon estat que les precedents.

Per a qualsevol dubte o informació extra, pots adreçar-te al personal de la biblioteca o escriure-li a l'adreça electrònica biblioteca@copc.cat.


Novetats de la setmana

Per altra banda, la biblioteca presenta 12 novetats aquesta setmana. Com sempre, si vols ser la primera persona en treure-les en préstec, només cal que premis damunt del títol que t'interessi:

La interpretación en psicoanálisis de pareja y familia: perspectivas interculturales

Keogh, Timothy; Palacios, Elizabeth
Prismática editorial, 2019


Im-perfecte

Aguirre Lamas, Zuriñe
Animallibres, 2023

Acoso escolar, ciberacoso y discriminación: educar en diversidad y convivencia

Rodríguez-Hidalgo, Antonio J.; Ortega-Ruiz, Rosario (eds.)
Los Libros de la Catarata, 2017


Infancia y transexualidad

Gavilán Macías, J.
Octaedro, 2018

Entre selfies y whatsapps : oportunidades y riesgos para la infancia y la adolescencia conectada

Jiménez, Estefanía;  Garmendia, Maialen; Casado, Miguel Ángel (coords.)
Gedisa, 2018

Competencia comunicativa oral: su desarrollo en la escuela inclusiva: evaluación e intervención

Sánchez Cano, Manuel; Gràcia Garcia, Marta
Editorial Giunti EOS, 2022

Terapia metacognitiva

Salguero Noguera, José Martín; Ramos Cejudo, Juan
Editorial Síntesis, 2019

Manual de psicología forense en el ámbito laboral: conceptos, metodología y aplicaciones

Graña Gómez, José Luis; Dujo López, Víctor; González Trijueque, David
Ediciones Pirámide, 2022

No te escondas: Cómo encajar sin renunciar a tu autenticidad

Cátedra , Toni; 
Foix, Marta

Letrame Editorial, 2023




Comparteix

f

El 16 de març, Geneviève Morel imparteix la 'Jornada Mares i filles: superjò maternal, separació i aferrament' en format presencial i en línia
La Delegació Territorial de Girona acollirà la reconeguda psicoanalista i doctora en psicologia clínica i psicopatologia en una jornada organitzada pel Grup de Treball Actualitzacions de la Psicoanàlisi en la Clínica del segle XXI (Girona).