f

Vols fer orientació educativa en un centre de secundària? El COPC t'ofereix un curs pràctic per a ser-ho

El curs 'Formació per a Orientadors Educatius en els centres de Secundària' s'inicia el proper 16 d'octubre, és en línia i té una durada de 60 hores lectives.

El curs Formació per a Orientadors Educatius en els centres de Secundària s'adreça a professionals de la psicologia, que vulguin conèixer les funcions, competències i responsabilitats del perfil professional de les persones que es dediquen a les orientacions educatives i que volen aprofundir en els coneixements necessaris per exercir en aquest àmbit d’actuació. És un curs de 60 hores, en línia, impartit per la psicòloga del Departament d'Educació de la Generalitat Elisenda Sendra. El curs comença el dia 16 d’octubre i té un total de 20 sessions en què es desenvolupa un programa basat en: 

  • Nou currículum i l’avaluació a la secundària.

  • Tasques i funcions de les i els orientadors educatius.

  • Marc normatiu de referència.

  • Fonaments psicopedagògics i documents normatius/legislatius.

  • Àmbits d’actuació i d’intervenció del professorat d’orientació educativa en un institut i en un EAP.

  • Exemplificació i simulació de situacions reals: comprendre’n la finalitat i buscar alternatives de resolució per posar-les en pràctica, si fos el cas.

La metodologia de treball serà proactiva, tot generant espais de reflexió i de debat per ajudar a fer la transferència a la pràctica educativa i a la realitat dels centres educatius. Hi tindràs disponibles videoconferències, materials, recursos i orientacions a través del classroom del curs.

Tota la informació del curs i l’enllaç d’inscripció és en aquest enllaç a l’apartat de formació del web. Si vols encaminar la teva tasca professional a l’orientació i l’assessorament a joves de secundària, o senzillament t’interessa la temàtica, no pots perdre’t aquest curs. Inscriu-t’hi!

Comparteix

f

El COPC és entitat col·laboradora del XVIII Congrés de la Federació Espanyola d'Associacions de Psicologia de l'Esport
Del 13-15 de juny de 2024, a Barcelona, pots inscriure-t’hi ja amb tarifa reduïda.