f

Record a Víctor Hernández

Doctor en Medicina, especialista en psiquiatria i neurologia i psicoanalista, ha estat docent i supervisor en molts equips i institucions del sector.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya lamenta la mort de Víctor Hernández, Doctor en Medicina, especialista en psiquiatria i neurologia i psicoanalista de la International Psychoanalytical Association (IPA).

El Dr. Hernández ha estat supervisor clínic en diferents centres de salut mental de la Xarxa d'Assistència Pública en Salut Mental a Sant Joan de Déu, a la Fundació Puigvert, a la Fundació Vidal i Barraquer, al Centre de Salut Mental Ferran Salses, al Centre de Dia Pi i Molist i al Centre de Salut Mental d'Horta Guinardó.

A banda de la seva labor com a supervisor clínic, ha estat docent del Màster en Psicologia General Sanitària de la FPCEE Blanquerna-URL, docent de l'IUSM Vidal i Barraquer (URL) i membre didàctic de l'Institut de Psicoanàlisi de Barcelona.

Com a investigador, destaquen la seva activitat per l'Agència per la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya; la línia d'investigació sobre l'Evaluació de l'Eficàcia de la Psicoteràpia d'Orientació Psicoanalítica i la codirecció de tres tesis doctorals.

Autor del llibre La Psicosis (Editorial Herder, Barcelona), ha estat membre titular de la Sociedad Española de Psicoanálisis i de la International Psychoanalytical Association, membre honorífic de l'Associació Catalana de Psicoterapeutes (des de 1997) i membre de l'Asociació Internacional d'Estudis Mèdics, Psicològics i Religiosos.

Des del COPC fem arribar el nostre més sentit condol a la família i amics. 

Comparteix

f

El COPC celebra la Junta General Ordinària del 14 de desembre de 2022
Tots els punts de l’ordre del dia van quedar aprovats durant la sessió que es va celebrar en format híbrid