f

Reserveu la data! 19 d’abril, acte precongressual del V Congrés de Serveis Bàsics i Especialitzats

Gran cita intercol·legial per presentar les conclusions de la passada edició i els detalls del pròxim congrés del 2024.

El pròxim 19 d’abril, a les 16.30 h, a l’Escorxador de Badalona (c/ Don Pelai, 2) se celebrarà l’acte precongressual que posarà en marxa el V Congrés de Serveis Bàsics i Especialitzats, amb la col·laboració dels quatre col·legis organitzadors: el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya (COPEC), el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT).

En aquest acte es faran públiques les conclusions del passat congrés (IV), i es presentarà el V Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats que se celebrarà l’any 2024 i durà per lema “NAVEGAR (avançant) en els marges de la intervenció social”.

Per a aquesta trobada, l'organització prepara una activitat participativa que ajudi a reflexionar sobre la següent qüestió: qui governa els serveis socials en el món local?

L'organització

Els Comitès responsables del Congrés tenen per objectiu afavorir i potenciar la participació, tant a l'organització com als treballs científics, de tots els professionals dels Serveis Socials Bàsics i Especialitzats, i les temàtiques tractades busquen contemplar l'interès global per al màxim de professionals, així com el seu caire interdisciplinari.

La responsabilitat en la gestió, el disseny de l’activitat, l’elecció de la temàtica a tractar i l’organització d’aquest congrés és compartida pels quatre col·legis que es coordinen en quatre comitès:

  1. El Comitè Organitzador està format per representants de cada col·legi professional i és el responsable d’organitzar el col·loqui i el congrés, així com del disseny de les activitats concretes que donin resposta a la proposta científica i la contractació dels serveis que calguin per al funcionament del precongrés i del congrés.

  2. El Comitè Científic està format per representants de cada col·legi professional i és el responsable de l’elaboració del programa científic del precongrés i del congrés, així com de la designació de les persones que presenten i moderen les sessions plenàries i simultànies i de l’elaboració de les conclusions.

  3. El Consell Assessor està format per representants de cada col·legi professional i té l’encàrrec d’assessorar els Comitès sobre els continguts del precongrés i del congrés.

  4. El Comitè Institucional està format pels degans/ deganes o presidents/presidentes dels col·legis organitzadors que són els responsables d’establir relacions institucionals, l’aprovació del pressupost i la creació de criteris d’actuació respecte a la imatge corporativa dels col·legis, la relació amb els mitjans de comunicació, actes protocol·laris, etc.

En cada edició la secretaria tècnica del congrés recau de manera rotativa en un dels quatre col·legis. El CEESC, que va assumir la secretaria tècnica del primer congrés, assumeix ara la del cinquè. Així doncs, una educadora social col·legiada del CEESC serà la Comissionada del cinquè congrés, i tindrà per funció la coordinació operativa dels Comitès Organitzador i Científic, així com del Consell Assessor.

Pròximament, es publicarà el nom de les persones que formen part de cada comitè.

L'organització assegura que els comitès ja hi estan treballant de valent i que, partint de les propostes de l'avaluació del quart congrés, ja preparen el cinquè.

Reserveu la data. Us hi esperem!!

Quan: 19 d’abril de 2023, a les 16.30 h 

On: Escorxador de Badalona (c/ Don Pelai, 2)

Twiter:V_CSSBE

Instagram:V_CSSBE



Més informació: https://cssb.cat/

Comparteix

f

Jorge L. Tizón presenta el seu últim llibre al COPC el 21 de febrer
La guerra como campo de batalla. Deconstruyendo mitos y símbolos serà presentat en un acte presencial i retransmès en directe.