f

S’obre la 2ª convocatòria de la IV edició del programa Mentoring del COPC, apunta-t'hi ara

El projecte de Mentoring ofereix 15 noves places, tant per mentors i mentores com per a joves col·legiats i col·legiades que volen desenvolupar la seva carrera professional a mig/llarg termini.

A finals de 2022, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convocava la IV edició del Projecte Atenea Mentoring, que va iniciar-se durant el primer trimestre de 2023 per posar en contacte els psicòlegs i psicòlogues col·legiats que inicien la seva carrera professional (mentée) amb psicòlegs o psicòlogues col·legiats amb llarga trajectòria professional (mentor), amb l’objectiu d'establir un procés d’acompanyament amb visió de mig i llarg termini, per elaborar un pla de desenvolupament de competències i potencialitats professionals.

Un procés de mentoratge es diferencia, per tant, d'altres processos d'acompanyament professional. No és, un procés de coaching, més enfocat al curt termini, ni un procés de supervisió, més enfocat en l’avaluació i adquisició de competències. Tampoc no és un assessorament jurídic per obrir un despatx o consulta de psicologia, ni una orientació professional per trobar la primera feina de psicologia. Si el que busques és un procés de mentoring, estàs d'enhorabona fins el 10 de juliol.

La IV edició del programa Atenea Mentoring obre ara la segona convocatòria per formar-ne part, tant en condició de mentée com en condició de mentor o mentora. Els nous processos de mentoratge s’iniciaran durant el tercer trimestre de l’any 2023 i consistirà a fer 4 sessions amb el mentor o mentora assignat, que tindran una durada de 5 hores en total. El programa disposa de places limitades i és totalment gratuït per a totes les persones col·legiades i precol·legiades del COPC.

    Vols rebre un procés de mentoratge i ser menteé?

Els col·legiats i col·legiades que vulguin rebre un procés de mentoratge, no han de superar els 5 anys de col·legiació ni d’experiència professional. També podran participar-hi precol·legiats i precol·legiades interessats en el projecte o persones graduades recentment sense cap experiència prèvia, així com professionals que es troben en situació d’atur i/o tenen la quota especial del COPC. 

Si hi tens interès, pots emplenar i enviar el següent formulari amb la finalitat de donar a conèixer les teves àrees d’interès i valorar la teva idoneïtat en el programa. 

    Vols formar part de l’equip de mentors i mentores?

Per tal de cobrir aquest servei, el COPC busca noves persones col·laboradores com a mentors i mentores. Si vols presentar la teva candidatura  has de complir els següents requisits

  1. Estar col·legiat o col·legiada al COPC i estar al corrent del pagament de les quotes col·legials.

  2. No estar complint cap sanció col·legial, ni cap altra que comporti inhabilitació professional o per càrrec públic. 

  3. Disposar de l'acreditació d'expertesa del COPC (en l'àmbit corresponent). 

  4. Trobar-se en actiu o en una situació de prejubilació o jubilació.  

Si hi estàs interessat o interessada, pots enviar la teva candidatura a través de la Borsa de Treball del COPC. Tens temps per a fer-ho fins el proper dia 10 de juliol de 2023.

Si vols conèixer tots els serveis que ofereix el COPC pel teu desenvolupament professional pots consultar la següent infografia

Per a més informació del programa, podeu contactar amb el Departament de Desenvolupament professional a través del correu electrònic ateneamentoring@copc.cat


Comparteix

f

Col·labora amb el programa Carnet Jove i ofereix-hi els teus serveis
A través de la col·laboració del COPC i la Generalitat, els col·legiats i col·legiades poden formar part del projecte i oferir els seus serveis en el catàleg del Carnet Jove.