f

S'obre la IV edició de Mentoring, un projecte orientat al desenvolupament de les competències professionals

El projecte de Mentoring Atenea busca unir professionals amb una llarga experiència, amb joves col·legiats i col·legiades que volen desenvolupar la seva carrera professional a mig/llarg termini.

Després dels resultats de les edicions anteriors, amb 37 persones mentoritzades i un equip consolidat de 9 mentors i mentores, la Secció de Psicologia de les Organitzacions i el Treball segueix apostant per la continuïtat del servei i organitza una nova edició del projecte el 2023.  

El projecte Atenea Mentoring posa en contacte els psicòlegs i psicòlogues col·legiats que inicien la seva carrera professional (Mentée) amb psicòlegs o psicòlogues col·legiats amb llarga trajectòria professional (Mentor), amb l’objectiu de desenvolupar i guiar la seva carrera professional a mig/llarg termini. 

Els nous processos de mentoratge s’iniciaran durant el primer trimestre de l’any 2023. Es faran de 4 sessions amb el mentor o mentora assignat, que tindran una durada de 5 hores en total. El programa disposa de places limitades i és totalment gratuït per a totes les persones col·legiades i precol·legiades del COPC.

    Vols rebre un procés de mentoratge?

Els col·legiats i col·legiades que vulguin rebre un procés de mentoratge, no han de superar els 5 anys de col·legiació ni d’experiència professional. També podran participar-hi precol·legiats i precol·legiades interessats en el projecte o persones graduades recentment sense cap experiència prèvia, així com professionals que es troben en situació d’atur i/o tenen la quota especial del COPC. 

Si hi tens interès, pots emplenar i enviar el següent formulari amb la finalitat de donar a conèixer les teves àrees d’interès i valorar la teva idoneïtat en el programa. 

    Vols formar part de l’equip de mentors i mentores?

Per tal de cobrir aquest servei, el COPC busca noves persones col·laboradores com a mentors i mentores. Si vols presentar la teva candidatura  has de complir els següents requisits

  1. Estar col·legiat o col·legiada al COPC i estar al corrent del pagament de les quotes col·legials.

  2. No estar complint cap sanció col·legial, ni cap altra que comporti inhabilitació professional o per càrrec públic. 

  3. Disposar de l'acreditació d'expertesa del COPC (en l'àmbit corresponent). 

  4. Trobar-se en actiu o en una situació de pre-jubilació o jubilació.  

Si hi estàs interessat o interessada, pots enviar la teva candidatura a través de la Borsa de Treball del COPC. Tens temps per a fer-ho fins el proper dia 28 de gener de 2023.

Si vols conèixer tots els serveis que ofereix el COPC pel teu desenvolupament professional pots consultar la següent infografia

Per a més informació del programa, podeu contactar amb el Departament de Desenvolupament professional a través del correu electrònic ateneamentoring@copc.cat


Comparteix

f

El Col·legi girarà la primera quota semestral de 2023 durant la setmana del 9 de gener
Les persones que hagin demanat l’ajornament de la quota no hauran de fer-se'n càrrec fins a l'abril