f

#SerPsicòlogaÉs: la Secció de Dones, Gèneres i Diversitats explica aquest 8M la realitat de les psicòlogues

Publica una infografia elaborada a partir de frases de companyes de professió i anima les psicòlogues a fer servir el hashtag per compartir en què els afecta ser dona en la seva feina

En aquest 8M, Dia Internacional de les Dones, creat el 1977 per l'ONU amb l'objectiu d'acabar amb qualsevol classe de discriminació vers elles i promoure el seu empoderament i participació plena en la societat, el COPC no volia perdre l'oportunitat de parlar de les dones al nostre sector: la psicologia.

Amb quines discriminacions es troben les psicòlogues? La Secció Psicologia de les Dones, Gèneres i Diversitats del COPC ho té clar: precarietat, invisibilització de la seva tasca, i manca de recursos i condicions materials per portar a terme la feina, tal com expliquen a la següent infografia elaborada a partir de frases recollides entre companyes seguint l’exemple del viral #SerActriuÉs difós per les actrius catalanes, ara convertit en #SerPsicologaÉs. Un hashtag que la Secció anima a fer servir, sobretot a Twitter, perquè cada psicòloga pugui compartir la seva realitat a la feina.


A la infografia, que el COPC ha compartit a Instagram, Twitter, Facebook i LinkedIn podem trobar 10 frases de diferents psicòlogues de la Secció, però el document complet amb 25 realitats es pot consultar en aquest enllaç.


A més, l’equip de la biblioteca del COPC ha seleccionat els títols més interessants ja disponibles gratis i en línia per a totes les col·legiades i col·legiats en aquest enllaç.

Feliç 8M!

Comparteix

f

Persones col·legiades i societats professionals encara es poden beneficiar de les ajudes del Kit Digital
El procés per realitzar sol·licituds encara està obert pels tres trams de beneficiaris