f

Si necessites fer una gestió presencial al COPC, aprofita aquests dies i emporta’t un obsequi del Col·legi

Fins que s’acabin les unitats, els col·legiats i col·legiades que s’acostin a les dependències del Col·legi rebran un conjunt de productes corporatius.


Els col·legiats i col·legiades poden gaudir de quasi tots els serveis i poden resoldre quasi totes les gestions relatives a la seva professió i col·legiació còmodament des de casa, gràcies al web del COPC. Reservar un llibre de la biblioteca, assistir a una conferència, descarregar-se la factura de la quota, etc. són exemples d’activitats i tràmits que les persones col·legiades poden gestionar-se de forma autònoma, però això no vol dir que el COPC vulgui perdre el contacte amb els seus col·legiats i col·legiades.

Per tal d’incentivar que les persones col·legiades visitin la llar de tots els psicòlegs i psicòlogues de tant en tant, el Col·legi els oferirà un petit present quan s’acostin a les instal·lacions del COPC. A partir de dijous 14 de desembre, i fins a finalitzar existències, les persones col·legiades obtindran un petit record del COPC.

Si tens un tràmit pendent, aprofita aquests dies per venir al COPC i emporta’t el teu regal. I si no has de fer cap gestió però et ve de gust fer-nos una visita, vine igualment a recollir el teu obsequi. 

en COPC
# COPC

Comparteix

f

La Biblioteca de Lleida del COPC s'amplia amb 4 jocs, amplia tu la teva amb els llibres en donació que la Biblioteca cedeix
A més dels préstecs, els col·legiats i col·legiades poden sol·licitar la donació dels llibres que la Biblioteca exclou del seu catàleg a través de l'esporgat del fons que va iniciar a l'octubre.