f

S’obren les inscripcions del curs de l’Escola pràctica professional de psicologia per a l’especialitat de psicologia de l’educació

Els departaments de projectes de desenvolupament professional i el de formació del COPC juntament amb la Secció de Psicologia de l'Educació organitzen la segona edició d'aquest curs amb un programa formatiu que consta de 100 hores teòriques, que comencen el dia 1 d'octubre, i d'un màxim de 750 hores de pràctica en entorns professionals.

L’Escola pràctica professional de psicologia és un programa formatiu dissenyat per a psicòlegs i psicòlogues acabats de graduar, estudiants de l’últim curs del Grau de Psicologia i professionals que vulguin un canviar de sector professional.

En l’especialitat de psicologia de l’educació, l’Escola pràctica té l’objectiu de formar en l'àmbit de la psicologia de l’educació, de manera especialitzada i essencialment pràctica, per tal d’afavorir l’ocupabilitat de cada participant i garantir una millor projecció professional mitjançant l’aplicabilitat dels coneixements universitaris a l’entorn laboral.

L’Escola pràctica comença amb la formació teòrica, del 1 al 28 d’octubre, en un total de total de 100 hores presencials a la seu del COPC Barcelona, i amb connexió virtual per als alumnes de Girona, Lleida i Tarragona.

Havent finalitzat la formació teòrica s’inicia la pràctica, un màxim de 750 h que es desenvoluparan en empreses reals, sota la supervisió i seguiment de l’equip de professionals del COPC i de les empreses col·laboradores mitjançant la signatura d’un conveni de pràctiques que ha de desenvolupar competències professionals en entorns reals. 

A més, hi haurà dues sessions informatives del projecte. La primera serà dilluns 16 de setembre a les 12 h i la segona serà dimecres 18 de setembre a les 16 h. Et recordem que les inscripcions estaran obertes fins el 24 de setembre a les 15 h.

Tota la informació sobre el curs i el formulari d’inscripció pots consultar el díptic del programa, l'enllaç a l’apartat de formació del web i el vídeo informatiu del curs. També pots enviar un correu electrònic a escolapractica@copc.cat.

T'hi esperem!


en COPC

Comparteix

f

L'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentaris busca professionals de la psicologia per al seu personal
L’oferta està publicada a la borsa de treball del COPC des del passat 14 de juny