f

T’agradaria formar part del projecte de supervisions per casos de l’àmbit de la neuropsicologia?

El COPC cerca persones professionals expertes en neuropsicologia clínica per endegar un nou servei de supervisions.

La Junta Directiva de la Secció de Neuropsicologia del COPC, en col·laboració amb el departament de Seccions i el departament de Projectes de Desenvolupament Professional, vol impulsar el projecte de supervisió per a casos en l’àmbit de la neuropsicologia. El  nou servei disposarà d’un equip de supervisores i supervisors de diferents zones geogràfiques i per diferents àrees de supervisió.

Les persones interessades en participar com a supervisores i que compleixin els requisits establerts, ja poden presentar la seva candidatura a través de la oferta publicada a la borsa de treball del COPC el passat 22 de febrer (oferta amb referència R77939-540177). Els requisits són:

  • Estar col·legiat o col·legiada al COPC.

  • Disposar de l’ Acreditació d’expertesa en Neuropsicologia Clínica.

  • Ser membre de la Secció de Neuropsicologia.

  • No haver estat sancionat o inhabilitat per l’exercici professional en els darrers 3 anys.

  • Experiència mínima de 5 anys com a neuropsicòleg/òloga clínica.

  • Seguir laboralment actiu o activa desenvolupant tasques com a neuropsicòleg/òloga en àmbit clínic.

En el moment d’inscriure’s a la oferta, és important adjuntar la documentació que es detalla al camp d’observacions de la mateixa.

El període d’inscripció finalitzarà el dijous 21 de març de 2024, i durant finals de març i inicis d’abril es durà a terme el procés de preselecció i selecció de les candidatures.

Davant qualsevol consulta, podeu contactar amb el departament de Projectes de Desenvolupament Professional a través del correu ocupacio@copc.cat


Comparteix

f

Obertes les inscripcions al IX Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental PSICURT, que ja té nou cartell i dates!
A partir de l’1 de març, els creadors i creadores poden enviar els seus curtmetratges del gènere ficció i documental, per a ser projectats al festival i optar als premis.