f

Teatrefòrum de la Comissió de Cultura amb l’obra ‘Volver a Mandryn’, Olga Piazuelo i un 33% de descompte

El dia 24 de novembre tindrà lloc el  col·loqui postfunció de l’obra que es representa a la Sala Fènix del 22 de novembre al 17 de desembre.

La Sala Fènix de Barcelona és una sala de teatre especialitzada en teatre de petit format on es viuen de prop històries emocionants, plurals i diverses. Del 22 de novembre al 17 de desembre, la història que s’hi representa és Volver a Mandryn, una obra on tres personatges evoquen, juguen i reconstrueixen una vegada i una altra un succés extraordinari que representa un canvi en les seves vides i les del seu entorn. Gràcies als grans avantatges del COPC, els col·legiats i col·legiades poden obtenir 6 € de descompte en el preu de l’entrada, un 33%, que queda en només 12 €. Si vols aprofitar-lo, prem aquest enllaç per comprar l'entrada.

El dia 24 de novembre, la sessió serà especial, perquè en finalitzar programa un col·loqui entre el públic assistent i la companyia. El teatrefòrum, promogut per la Comissió de Cultura del COPC, serà moderat per l’Olga Piazuelo, presidenta de la Secció de Psicologia de l’Educació del Col·legi. El debat serà més ric com més psicòlegs i psicòlogues hi assisteixin, anima-t’hi!

La Comissió de Cultura del COPC espera assistència, aprofita la sessió i el preu especial per a col·legiats i col·legiades.


Comparteix

f

El COPC se suma a la  comunitat virtual MEDIEM, que impulsa la mediació en habitatge
El 10 d'octubre s’ha signat un conveni entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i el COPC per establir el marc de col·laboració entre les dues entitats en la plataforma MEDIEM.