f

Tens un projecte tecnològic o idea innovadora en salut mental que voldries comercialitzar?

El I Concurs d'Innovació en Salut Mental de la Xarxa TECSAM et pot finançar, mentorar o implementar una prova pilot.

Els problemes de salut mental afecten com a mínim a 1 de cada 8 persones al món, segons l'OMS, però continua sent una de les àrees de salut més desateses i amb menys consciència social. Com a societat, tenim un repte global comú: donar una resposta contundent davant els trastorns mentals.

Amb aquesta finalitat, la Xarxa TECSAM, la xarxa R+D+i de salut mental i noves tecnologies de Catalunya, impulsa el I Concurs d'Innovació en Salut Mental per buscar idees, solucions o projectes innovadors que donin resposta als principals reptes en salut mental a Catalunya i més enllà.

El concurs, obert a tot l'ecosistema de la innovació en salut mental, és una oportunitat per donar empenta i acostar al mercat solucions disruptives que arribin de la mà de persones físiques, entitats públiques o privades, consorcis o startups.

Tens una idea o solució en salut mental? Vols acostar el teu projecte tecnològic en salut mental al mercat? El termini de presentació s’ha allargat fins el 31 d’agost, aplica-hi!! 

Hi ha dues categories:

  • Idees innovadores i disruptives: per projectes inicials, amb un TRL no molt elevat, premiarem dues iniciatives amb programes de mentoria (Protecció IP, model de negoci, etc.) per valor de fins a 7.500 €.

  • Solucions digitals per a salut mental: Per a projectes més madurs i avançats, el primer premi és entrar al mercat amb una prova pilot a l’ecosistema de solucions digitals de Grupo DKV (valorada en 15.000 €), i el segon premi és un programa de suport i mentoratge de la mà de DKV Innolab valorat en 8.000 €.

El Concurs compta amb la col·laboració de DKV Innolab i el Clúster de Salut Mental Catalunya. Tens una solució per resoldre un repte en salut mental? Envia la teva sol·licitud i t’ajudaran a fer-ho possible! Les bases del concurs i els formularis per presentar-s’hi són en aquest enllaç. Si tens cap pregunta sobre la convocatòria, posa’t en contacte amb: contact@tecsam.org.


Comparteix

f

El servei d’assessoria jurídica i el d’assessoria fiscal del COPC tanquen el mes d’agost
Totes les persones que necessitin fer una consulta tenen de límit el dia 26 de juliol per a fiscalitat i el 28 per a jurídica.