f

Tot a punt pel X Congreso Nacional de la Sociedad Española de Psicología Oncológica

El congrés se celebrarà del 5 al 7 de juny al Palau de les Heures (Barcelona) i compta amb la col·laboració del COPC i la participació del degà, Guillermo Mattioli.

Els propers 5, 6 i 7 de juny el Palau de les Heures de Barcelona acollirà el X Congreso Nacional de la Sociedad Española de Psicología Oncológica que enguany du com a títol "Reptes de la Psicooncologia al segle XXI: Implementació i sostenibilitat".

El congrés, que aquest any celebra la desena edició i en el qual el COPC col·labora, presentarà un recorregut pel curs clínic oncològic per dibuixar la figura del psicòleg o psicòloga en cadascuna de les fases del càncer. La necessitat de suport psicològic en oncologia és ja indubtable però, en ple segle XXI, és necessari seguir definint el rol que els i les professionals de la psicologia han d'ocupar i com s'ha d'anar modelant aquesta disciplina.  

Guillermo Mattioli, degà del COPC, serà partícip d'aquesta cita. Formarà part de la taula inaugural del segon dia del congrés, el 6 de juny. Aquell dia, el fil conductor de les intervencions serà “La psicooncologia al llarg de tot el curs clínic".

El congrés se celebrarà a Barcelona, ciutat on fa 25 anys es va inscriure la SEPO i des de on va començar el seu camí. Serà al Palau de les Heures, lloc emblemàtic, on s'imparteix formació continuada. Un castell amb història on compartir i debatre diferents propostes, idees i èxits.

Les inscripcions estaran obertes fins el 27 de maig. Pots consultar el programa aquí i informar-te dels preus i apuntar-t'hi, si així ho desitges, en aquest enllaç.


Comparteix

f

Ja saps quines formacions faràs entre Setmana Santa i estiu? Escull-les al programa d'activitats formatives del COPC
Consulta el programa amb totes les activitats del trimestre, o el programa de les formacions específiques en el teu àmbit professional o d'interès.