f

Tot a punt per a la VI Convención del Consejo General de la Psicología que se celebrarà el 17 i el 18 de novembre a Tarragona

Sota el lema "La psicologia al servei de les persones", obrirà un espai de reflexió i debat sobre el futur de la disciplina en presència dels i les millors professionals de l'Estat.

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà els dies 17 i 18 de novembre la VI Convención del Consejo General de la Psicología, un espai per a la trobada, el debat i la reflexió sobre el futur de la nostra disciplina que, sota el lema "La psicologia al servei de les persones" tindrà per objectiu la confecció d'una sèrie de propostes per a millorar la vida de la gent.

Aquesta trobada reunirà els membres de totes les Juntes de Govern, àrees, comissions i grups de treball dels Col·legis Oficials de Psicologia, i també a diferents degans/anes i vicedegans/anes, amb la finalitat d'analitzar i intercanviar punts de vista i postures entorn d'alguns dels temes més rellevants de la professió.

L'esdeveniment comptarà amb professionals de la psicologia de primer nivell a les diferents conferències i taules de treball, com ara Maite Garaigordobil, doctora en psicologia i especialista en psicologia infantojuvenil; Fernando Álvarez Ramos, president de l'Associació Professional de Psicologia Forense de l'Administració de Justícia; o Juan María Menéndez Valdés, professor a l'IE Universtity, expert en polítiques sociolaborals, d'educació, formació i ocupació.

La primera taula de treball començarà divendres 17 a les 17.10 h.

La primera taula de treball tractarà sobre l'àmbit de la salut i començarà divendres 17 a les 17.10 h.

El COPC hi tindrà una notòria presència, ja que la convenció tindrà com a ponents a professionals com el degà del COPC, Guillermo Mattioli; la presidenta de la Delegació Territorial de Tarragona del COPC, Eva Llàtser; o el vicesecretari de la Junta de Govern del COPC, Roger Ballescà.

La gran cita estarà oberta a tots els i les professionals de la psicologia i als i les estudiants d'aquesta carrera. I es podrà seguir de manera presencial o via streaming.

Quan: Divendres 17 de 15 h a 20.10 h i dissabte 18 de novembre de 9 h a 14.30 h

On: Palau Firal i de Congressos de Tarragona (c/ Arquitecte Rovira, 2)

Quant: Entrada lliure prèvia inscripció (aforament limitat)

Inscriu-t'hi! 

Comparteix

f

Descobreix el programa del Psicurt 2023: 27 curtmetratges, 5 xerrades, 1 obra de teatre i 1 regal
El festival de Curtmetratges de Salut Mental del COPC, que se celebrarà del 5 al 8 d'octubre a Tarragona i Reus, també estrena un vídeo promocional ple d'emocions.