f

Vine a l’estrena de ’24 SIETE’ un curtmetratge que ens parla sobre l’acolliment familiar especialitzat

Coneix el programa i converteix-te en una de les 16 famílies que acullen infants o adolescents amb problemes de salut mental o de conducta.

Actualment, la Generalitat de Catalunya impulsa una nova modalitat d’acolliment familiar: l’acolliment familiar especialitzat d’especial preparació. El programa, que està finançat amb fons socials europeus i a Catalunya el desplega la Fundació Infància i Familia, una entitat amb gran expertesa en acolliments familiars. 

Amb l’objectiu de fer difusió sobre aquesta nova modalitat d’acolliment familiar especialitzat, s’estrena a Barcelona el curtmetratge 24 SIETE, dirigit per Santiago Requejo i protagonitzat per Manuela Velasco. El curt té una durada d’aproximadament 30’ i en acabar la projecció, els actors i actrius compartiran amb el públic la seva experiència gravant aquesta peça, que es van preparar coneixent famílies d’acollida especialitzades reals.  

L’estrena comptarà amb dues projeccions que es realitzaran aquests propers 2 i 3 de maig a Barcelona i les entrades són gratuïtes

  • Dimarts 2 de maig a les 20:15h al Cinema Verdi Park (Torrijos, 49). Sala B.

  • Dimecres 3 de maig a les 10:00h al Cinema Verdi (Verdi, 32). Sala 4.

L’aforament per a aquesta estrena és limitat i es requereix inscripció prèvia per a assistir-hi. Podeu fer la inscripció a través d’aquest enllaç.

En el marc d’aquest programa, es busquen a Catalunya 16 famílies acollidores en què un dels seus membres tingui titulació relacionada amb l’àmbit socioeducatiu o sociosanitari i amb experiència en l’atenció a la infància o l’adolescència. Per a més informació pots llegir la nota de premsa de presentació del programa, Drets Socials busca 16 famílies per acollir infants i adolescents amb problemes de salut mental o de conducta.

D'altra banda, si no compleixes els requisits per acollir persones amb problemes de salut mental o de conducta, però vols conèixer el programa general d'acolliment familiar, informa-te'n a través d'aquest enllaç a la pàgina web de la Generalitat de Catalunya.

Comparteix

f

Necessites posar-te al dia i saber com has de tractar i protegir les dades dels teus clients i clientes a consulta?
El COPC organitza una formació gratuïta per a persones col·legiades perquè coneguin les seves obligacions en matèria de protecció de dades.