f

XIX Jornada Anual de la Sociedad Española para el Avance de la Psicología Clínica y de la Salud Siglo XXI

21 d'octubre, en format presencial i virtual, amb descompte per a col·legiats i col·legiades.

L'Associació Sociedad Española para el Avance de la Psicología Clínica y de la Salud Siglo XXI té com a objecte la promoció i el foment de la psicologia clínica i de la salut, tant en el camp de la docència i la investigació científica com la pràctica assistencial pública i privada.

Anualment, la Sociedad organitza una jornada, que l’any 2022 arriba a la 19ena edició. La XIX Jornada Anual de la Societat se celebra el 21 d'octubre de 2022, en modalitat presencial al Campus d'Almagro de la Universitat Camilo José Cela de Madrid, i en modalitat virtual, sota el lema Nous reptes en salut psicològica: connectant amb el patiment emocional de la persona. En aquesta jornada, de 4 hores de durada, s'abordaran temàtiques d'actualitat com el canvi en l'afrontament del patiment emocional en els darrers anys, la conducta suïcida en diferents etapes del cicle vital i la prevenció, i l'abordatge de la identitat de gènere des de la psicologia amb ponents com Marino Pérez, Susana Al-Halabí, José Pedro Espada, Marta Aparicio, Jorge Barraca o Cristina Larroy, entre d'altres.

Tota la informació sobre la jornada és en aquest enllaç al web de la SEPCyS. Els col·legiats i col·legiades gaudeixen d’un descompte en el preu d’inscripció, que és de 30 €, i un decompte addicional de 5 € si la inscripció es confirma abans del dia 10 d’octubre. Els socis de la SEPCyS poden acudir a l’esdeveniment de forma gratuïta. 


Comparteix

f

Coneixes les capacitacions professionals d’expertesa convocades al Col·legi?
Actualment, el COPC t'ofereix quatre diplomes acreditatius en l'àmbit de les altes capacitats, el dolor, la tinença d'armes i la psicomotricitat.