f

Ja disponible el qüestionari per a conèixer la situació actual de la psicologia de la intervenció social a Catalunya

Es convida a totes les persones col·legiades a ser part activa d'aquest estudi. La participació és anònima i s'acceptaran respostes fins el proper 12 de març.

Un dels principals àmbits de treball de la psicologia és la intervenció social, en la qual s'inclouen les actuacions professionals que busquen millorar la qualitat de vida de la ciutadania, des de múltiples i variats contextos organitzatius.

En l'actualitat, les ofertes per a professionals d'aquest camp laboral van en augment (veure “El COPC en xifres) cosa que estimula el COPC a incrementar l'esforç per promocionar-lo. Una de les accions de la Junta de Govern del Col·legi per a aconseguir-ho és l'aprovació, el 2023, de la realització d'un estudi sobre la Psicologia de la Intervenció Social. L'estudi PISoc neix amb una doble finalitat:

  • Conèixer, a través dels col·legiats i les col·legiades que directament treballen en aquest àmbit, la seva situació professional, les seves valoracions i els seus punts de vista, així com tot allò que permeti millorar el posicionament de la professió, buscant sempre el benefici del conjunt de la ciutadania.

  • Difondre i promocionar la psicologia de la Intervenció Social entre les organitzacions contractants que desenvolupen actuacions d'Intervenció Social (administracions públiques, entitats del Tercer Sector i empreses de serveis), així com conèixer l'apreciació que es fa de la professió en aquestes organitzacions.

Per a dur a terme aquest revelador estudi, et convidem a contestar el següent qüestionari:

Emplena el qüestionari

Et recordem que:

  • La participació es realitzarà de manera totalment anònima.

  • El temps estimat per al seu emplenament és d'entre 15 i 20 minuts.

  • Si, per qualsevol motiu, una vegada que l'has començat has d'interrompre'l, pots reprendre el seu emplenament més tard on el vas deixar.

  • Si tens algun dubte sobre si les teves actuacions professionals se situen en contextos organitzatius des dels quals s'implementen actuacions d'Intervenció Social, et suggerim que llegeixis la pregunta A.7, en la qual es relacionen els principals àmbits i perfils poblacionals amb els quals treballa la Psicologia de la Intervenció Social.

  • Has d'emplenar-ho i enviar-ho abans del 12 de març de 2024.

Per a qualsevol dubte o pregunta, pots escriure a estudipisoc@copc.cat.

El COPC espera comptar amb la participació de totes les persones col·legiades ja que les respostes que en poden donar són molt valuoses per a continuar millorant en la promoció de la nostra professió i dels serveis que oferim. Gràcies per endavant per la col·laboració.

Comparteix

f

T’agradaria formar part del projecte de supervisions per casos de l’àmbit de la neuropsicologia?
El COPC cerca persones professionals expertes en neuropsicologia clínica per endegar un nou servei de supervisions.