f

El 22 de novembre tindrà lloc la 3ª Jornada Intergrupal, que portarà per títol "Conflicte, Agressivitat i Violència: Diferents abordatges des de la Psicologia"

Les jornades intergrupals són un espai de trobada de diferents grups de treball en una temàtica sensible a les disciplines pròpies de la psicologia. Enguany, la temàtica s'ha centrat en les conductes violentes.

La Jornada reunirà a professionals, acadèmics i estudiants de la psicologia dins els àmbits de la salut, legal, educatiu, social, mediació, esport i comunicació, amb l'objectiu de compartir coneixements, experiències i estratègies per a la comprensió i maneig d'aquests fenòmens.

La 3a Jornada Intergrupal, està organitzada pels grups de treball Confluències en la Neuropsicologia, Prevenció i Intervenció en Psicologia de l'Esport i Mediació Familiar i Comunitària amb el suport de la Junta rectora de la Delegació de Girona del COPC. Els integrants que conformen el comitè científic són: Emili Rodríguez, Margarita López, Elena Solovieva, Carme López, Carme Pérez, Sílvia Bataller, Mireia Caralt, i Susana Mantas. Les activitats se centraran en els eixos temàtics del conflicte, l'agressivitat i la violència, fenòmens que impacten de manera significativa en la convivència i el benestar de les persones i del conjunt de la societat. Els ponents seran de rellevància i comptarem, entre d'altres, amb figures com Vicente Garrido, Luis Moya, Adolf Tobeña, Javier Wilhelm, Carles Sastre i Tura Soler.

L'activitat està reconeguda com a Formació Contínua pel Centre de Mediació de Catalunya i també s'ha reconegut el Reconeixement d'Interès Sanitari (RIS) per part del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

L'auditori de l'Espai Fundació La Caixa a Girona és on es duran a terme les 8 hores programades per aquesta Jornada, i a més a més de la modalitat d'assistència presencial també serà possible l'assistència en línia. La formació, com en les anteriors edicions té un preu únic de 12 € que pretén ser simbòlic i competitiu, on, a més a més d'ajudar a accedir a formacions a cost reduït es destinarà la totalitat de la recaptació íntegrament a la Fundació  Concepció Juvanteny que es dedica al suport de la infància i l'adolescència en risc i a les seves famílies.


Comparteix

f

Representació de la Delegació al Dia per l'Alliberament LGTBIQ+
El 28 de juny, a Breda comarca de la Selva, es va celebrar internacionalment el Dia per l'Alliberament de Lesbianes, Gais, Transgèneres, Transsexuals, Bisexuals, Intersexuals, Queer i la resta d'identitats i orientacions incloses en el +.