f

El club social de la Delegació de Girona inaugura l’exposició ‘Retall d’una època’, del pintor Joaquim Boleda

L’acte serà el 18 de novembre, a les 19 h, amb entrada lliure, i els quadres s’exposaran durant un mes.

El proper 18 de novembre, en el marc de les activitats del Club social de la Delegació Territorial de Girona, s’inaugurarà l’exposició de pintura Retall d’una època, del pintor Joaquim Boleda. L’acte es convoca a les 19 h, i és lliure i gratuït. 

Joaquim Boleda (Barcelona, 1949) es dedica professionalment al món de la pintura des de jove, primer pintant en diversos estudis des d'on s'exportava als EUA, Canadà, el Regne Unit, etc., i després com a marxant d’art a partir dels anys 80. En gener de 2009, després de vint-i-vuit anys, retorna a la seva passió, la pintura, pintant a l’oli temàtica variada.  

L’exposició Retall d’una època serà acollida a la Delegació Territorial de Girona fins al 18 de desembre. Es convida a tots els col·legiats i col·legiades a l'acte d'inauguració, però si no hi pots assistir, tens un mes per acostar-te a la Delegació i gaudir de l'exposició!


Comparteix

f

La Delegació Territorial de Girona acull la presentació del llibre "Tu no entens res... però jo tampoc!", de Marta Carreras
Durant la presentació, celebrada el passat 19 d’octubre, es va inaugurar també l’exposició pictòrica homònima que estarà disponible fins al 19 de novembre