f

El Club Social de la Delegació Territorial de Girona del COPC prepara l'exposició "Introspecció", de Raül Franch

L'exposició, ubicada a les instal·lacions de la Delegació, s'inaugurarà el 21 d'abril a les 19 h i romandrà oberta al públic durant un mes.

Si la psicologia és la teva passió però l'art també ocupa un lloc molt important del teu món interior, has d'anar a veure l'exposició "Introspecció" . El Club Social de la Delegació Territorial de Girona exposa els treballs artístics de Raül Franch (resin art).

El proper 21 d'abril a les 19 h, t'esperem a la Delegació per donar el tret de sortida a l'exposició, gratuïta i oberta al públic, i que podràs visitar durant un mes.

Sobre "Introspecció"

Franch és un artista autodidacta que utilitza la resina per expressar aspectes importants de la seva vida. En la seva obra, reconeix l'admiració i la necessitat dels elements que més l'han influenciat: el mar i el cel, l'espai amb la lluna i el sol.

En el moment de la creació s’allibera i contacta amb les seves emocions, per sentir i expressar-se. Una catarsi de soledat i caos, però també d’harmonia. La singularitat que la resina líquida i els pigments ofereixen, amb una tècnica que ha anat desenvolupant els darrers anys, li permet aconseguir profunditat, pigmentacions i uns acabats que defineixen a l'artista i a l'obra com innovadors i contemporanis.


Imatge de l'artista Raül Franch.

Comparteix

f

El Dr. Àngel Guirado es reuneix amb el degà del Col·legi d'Enginyers de Girona i la directora de l’Escola Politècnica Superior
La reunió del president de la Delegació va tenir lloc el passat 27 de març.