f

El Grup de Treball de Psicologia i esport participa a la XII Jornada de l'Esport Femení

La Jornada és una molt bona oportunitat per establir relacions amb altres entitats, conèixer més a fons els esports i disciplines de la ciutat i intercanviar vivències amb altres sectors professionals.

El passat diumenge, 10 de març, es va celebrar a Girona la XII Jornada de l'Esport Femení i el Grup de Treball de Psicologia i Esport de la Delegació hi va participar, com ja ha fet des de fa tres edicions. La proposta del GT va ser un muntar un estand amb material divulgatiu i informació sobre el grup de treball i la psicologia esportiva, amb un joc interactiu amb preguntes sobre la disciplina, que servia de pretext per explicar-ne més coses i desmuntar mites. A banda, es van atendre les diferents consultes, dubtes i curiositats que les persones assistents plantejaven.

Malgrat el dia, ventós i fred, hi va haver bona assistència i bona participació en totes les diferents activitats. El nombre de persones que es van acostar a l'estand va ser elevat i les membres del grup de treball van poder tenir ocasió d'interactuar i donar-se a conèixer. 

La Jornada de l'Esport Femení de Girona és, sens dubte, una molt bona oportunitat per establir relacions amb altres entitats, conèixer més a fons els esports i disciplines de la ciutat i intercanviar vivències amb altres sectors professionals relacionats amb l'esport. Òbviament, també una meravellosa ocasió per donar visibilitat i valorar la presència del sector femení dins la pràctica esportiva.



Comparteix

f

Els i les alumnes de pràctium 3r de grau de psicologia de la UdG visiten les instal·lacions de la seu del COPC a Girona
La trobada va comptar amb l'assistència de Dolors Liria, vigedecana del COPC, i Oscar Pino, vocal i comissionat de recerca i universitats del COPC.