f

El GT de creativitat, procés artístic i salut mental presenta obres a la jornada L'être et l'eau de Morellàs i les Illes

L'organització de la jornada tenia l'objectiu de col·laborar a fer visible el problema del canvi climàtic i la sequera.

El Grup de treball Creativitat, procés artístic i salut mental per donar visibilitat a la importància i les conseqüències del canvi climàtic, ha participat en la Jornada L'être et l'eau de Morellàs i les Illes, al Vallespir, a la Catalunya Nord.

Amb l'objectiu de col·laborar a fer visible el problema que estem vivint davant del canvi climàtic i el greu problema amb l'aigua que ens afecta a tots, el 3 de juny, el GT ha donat el seu suport a la Jornada L'être et l'eau participant en una exposició col·lectiva situada a l'espai Le Foyer de Morellàs i les Illes, Maureillas-Las-Illas en francès. D'altra banda, Raquel Vidal ha presentat la instal·lació audiovisual del seu treball de recerca Jardí Oníric-Aigua, a La Chapelle de Sainte Madeleine situada al centre del nucli urbà.

S'acompanya d'una selecció d'imatges de les obres presentades pel grup de treball i el programa de la jornada:

  1. Activitat duta a terme a la jornada.

  2. Instal·lació Audiovisual Jardí Oníric-Aigua a l'espai de La Chapelle de Sainte Madeleine de Maureillas (vermella).

  3. Un collage amb totes les obres presentades pel GT a la jornada de referència (blava).

  4. Programa de la jornada

Comparteix

f

La Delegació promou un grup de treball sobre psicologia de l’educació a Girona
Si tens interès per l’educació o el teu camp professional és dins del sistema educatiu i vols formar part d’un nou grup de treball que es crearia a la Delegació, posa-t'hi en contacte.