f

El president i la secretària de la Junta Rectora es reuneixen amb l'alcalde i la regidora de Benestar Emocional de Girona

La trobada va permetre compartir els programes de cada institució i acordar possibles actuacions de futur.

El passat 21 de desembre de 2023, el president i la secretària de la Junta Rectora de la Delegació Territorial de Girona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Dr. Àngel Guirado i la Dra. Susana Mantas, es varen reunir amb l'alcalde de Girona, el Sr. Lluc Salellas i la regidora de Benestar Emocional, la Sra. Sílvia Bosch.

A la reunió es varen discutir i posar a disposició les principals accions que porta a terme la Delegació de Girona dins dels serveis i programes d'intervenció psicològica, sociosanitària i comunitària, 2023-2026. De la trobada es varen desprendre possibles actuacions en el marc del programa de benestar emocional dirigit a la ciutadania.

Finalment, s'ha acordat una trobada amb la regidora de Benestar Emocional a la seu de Girona durant el mes de gener per estudiar les línies de col·laboració i altres possibilitats d'actuació i desenvolupament de projectes a mitjà i curt termini.

Informarem puntualment de les actuacions futures que es derivin d'aquests acords i que esperem que siguin profitosos per a la ciutadania i la Delegació.


Comparteix

f

21 de gener, Dia Europeu de la Mediació
El Servei d'informació Mediadora (SIM) és a Girona des d'abril de 2014