f

El XXXV Concurs literari d’articles de psicologia Lluís Maruny convoca l'estudiant de psicologia que guanyarà el premi

El premi, de 300 €, s'atorga al millor text literari que tracti sobre un tema específic de psicologia.

La Delegació Territorial de Girona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha convocat el Concurs Literari d’Articles de Psicologia Lluís Maruny, tal com s'ha informat recentment en aquesta notícia. En la seva categoria per a estudiants, el concurs es proposa a estudiants de totes les universitats amb seu a Catalunya per a la categoria de futurs psicòlegs i psicòlogues.

El premi per a estudiants de grau és de 300 euros, i premia un text literari amb temàtica sobre psicologia. Cal remarcar que el premi és literari, no científic, i per tant no és obert a articles de recerca o investigacions. El jurat valorarà que l'obra sigui rigorosa, entenedora, creativa, amb un estil de redacció àgil, comprensible i sense errades gramaticals o sintàctiques. L’objectiu és que l’article sigui una eina per a difondre la psicologia i divulgar-la entre la població general. Els escrits poden tenir una extensió d’entre 3 i 7 pàgines.

Tota la informació sobre el concurs és a les bases de la convocatòria, que es poden consultar en aquest enllaç. La data límit per enviar els articles és dilluns 19 de maig de 2024, la Delegació Territorial de Girona del COPC espera el teu text!

Comparteix

f

El COPC, mitjançant la Delegació Territorial de Girona, s'adhereix al manifest "Per a la qualitat de vida", promogut per l'Associació Espanyola Contra el Càncer
Els signants del manifest volen promoure i visibilitzar la importància d’adoptar hàbits saludables com a millor forma de prevenció davant del càncer.