f

Els estudiants de 1r curs del Grau de Psicologia visiten la Delegació

La visita forma part dels continguts de l'assignatura Competències acadèmiques i professionals integrades

Estudiants de 1r curs del Grau de Psicologia han visitat Delegació de Girona del COPC. Les visites formen part de la proposta formativa de l'assignatura "Competències acadèmiques i professionals integrades 1", CAPI 1, per als alumnes de primer curs de Grau de Psicologia de la UdG i va tenir lloc la tarda del passat 24 de novembre, en dos grups d'alumnes acompanyats de la Doctora en psicologia Sara Malo, coordinadora d'estudis del Grau de Psicologia a la UdG. Una segona visita tornarà a realitzar-se el dijous, 1 de desembre, per a la resta d'alumnes.

Cal destacar el projecte de l’assignatura CAPI com una col·laboració entre la UdG i el COPC Girona amb l'objectiu que els estudiants de primer curs desenvolupin un mapa que permeti la geolocalització de recursos psicològics en la web a disposició de la societat i implicar, als mateixos, en la cerca i identificació de les diverses especialitats i àmbits on poden treballar com a professionals de la psicologia, a les comarques gironines.

En aquesta primera presa de contacte, als alumnes se'ls va entregar marxandatge i informació impresa sobre serveis del COPC. També van visitar les instal·lacions principals de la Delegació, com la biblioteca o el Club Social, i van assistir a una xerrada informativa de la Natàlia Rodríguez sobre l'estructura i serveis que ofereix el COPC als col·legiats i a la ciutadania en general i als estudiants en particular, en aspectes formatius.

Comparteix

f

El club social de la Delegació de Girona inaugura l’exposició ‘Retall d’una època’, del pintor Joaquim Boleda
L’acte serà el 18 de novembre, a les 19 h, amb entrada lliure, i els quadres s’exposaran durant un mes.