f

Els i les alumnes de pràctium 3r de grau de psicologia de la UdG visiten les instal·lacions de la seu del COPC a Girona

La trobada va comptar amb l'assistència de Dolors Liria, vigedecana del COPC, i Oscar Pino, vocal i comissionat de recerca i universitats del COPC.

El passat 15 de febrer, la Delegació va rebre la visita dels i les alumnes de pràcticum de 3r de grau de psicologia de la UdG. Dolors Liria, com a vicedegana, i Oscar Pino, vocal i comissionat de recerca i universitats de la Junta de govern del COPC, van ser els ponents de les xerrades informatives.

Aquesta activitat permet contactar amb els universitaris dels últims anys de carrera amb el COPC. Els temes tractats van des de la precol·legiació i els serveis que el col·legi ofereix amb aquesta figura fins a les diferents sortides professionals, siguin de l’àmbit sanitari o no, a les quals poden optar com a professionals de la psicologia.

Aprofitant aquesta visita dels membres de la Junta de Govern del COPC, la Junta Rectora va mantenir una sessió de treball en la que es va tractar, entre d’altres temes, la situació laboral dels i les professionals de la psicologia i les seves condicions en l’exercici de la professió.

El doble objectiu de la trobada reunia, d'una banda, l’interès d’escoltar de primera mà la valoració de la darrera assemblea i les principals línies estratègiques per continuar avançant en el servei a la ciutadania, i de l’altra, l’aproximació de la Junta de Govern als territoris.

El resultat de la trobada, que va acabar amb un sopar, s’ha valorat positivament i podria ser un model descentralitzat de sessions de coordinació entre la Junta de Govern i les diverses Juntes Rectores territorials.


Comparteix

f

Càritas Diocesana de Girona signa un conveni de col·laboració amb la Psicoxarxa Solidària del COPC
El conveni facilita la derivació d'usuaris i usuàries de Càritas Diocesana en situació vulnerable i que tinguin necessitat d'atenció psicològica.