f

La Delegació de Girona celebra la Nit de la Psicologia Gironina

El proper 2 de juny, al Castell de Calonge, la festa de la psicologia de Girona serà màgica gràcies a l'actuació del Mag Xevi.

El pròxim divendres 2 de juny, a les 19.30h, la Delegació Territorial de Girona celebrarà la tradicional Festa de la Psicologia Gironina al castell de Calonge, un acte obert a tots els col·legiats i col·legiades, que poden convidar-hi acompanyant.

Sota la nit estelada de Calonge i en el marc incomparable del seu castell, gaudirem d’una nit màgica plena de sorpreses. Les persones col·legiades que aquest 2023 compleixen 25 anys rebran el seu reconeixement de pertinença al COPC i també, com a novetat, donarem la benvinguda als recentment col·legiats i col·legiades. Tot seguit s’entregaran els premis del XXXIV Concurs literari d’articles de psicologia Lluís Maruny i, finalment, a la terrassa del castell degustarem un sopar a peu dret acompanyat de bona música. Si no coneixes la festa de Girona vine a descobrir un acte informal, allunyat del protocol, on el protagonista principal ets tu. T’esperem per compartir bons moments i conversar entre col·legues de professió.

La màgia a la Festa de la Psicologia Gironina

No tenim bola de vidre ni creem il·lusions. Partim de realitats sovint inexplicables per a la raó. El misteri envolta determinades conductes humanes. Màgia i ciència es donen la mà en la Festa d'enguany. Descobrirem la il·lusió, la falsa percepció, el joc entre fantasia i ment. Deixeu-vos portar per la seducció del Mag Xevi en una festa que no us deixarà indiferents.

Prem damunt de la imatge o en aquest enllaç per reservar la teva plaça a la festa. T'hi esperem!

 


Comparteix

f

La Delegació Territorial de Girona organitza la xerrada "L'ofici de llegir. Per què i com llegir"
L'activitat, organitzada pel Club Social, es realitzarà el proper 10 de maig a les 19 h en modalitat híbrida i de manera gratuïta però amb prèvia inscripció.