f

La Delegació inaugura l'exposició Atrapant el moment, de Xita Camps

Divendres 14 de juny, a les 19 h, us esperem a la Delegació Territorial de Girona del COPC

Xita Camps ha dibuixat sempre, però ara fa vuit anys, el moviment Urban Sketchers li va obrir un món nou i des de llavors ja no ha pogut parar de dibuixar. Titulada en Belles arts per la Universitat de Barcelona, els últims anys ha participat en exposicions com Impuls Artístic a Les Escoles de Sant Just Desvern (2021) i Caixes a l’Espai polièdric Tangram de Barcelona (2023)

En l'exposició, Atrapant el moment, a part de donar a conèixer l’obra dels darrers anys, presenta tot el que he descobert passejant per l’Empordà d’ençà que hi viu. Hi podreu veure els moments que ha atrapat, molt sovint compartits amb els companys de Girona Urban Sketchers. I també els moments més íntims, atrapats a l’estudi.

Gaudiu de l'obra de Xita Camps exposada a la Delegació Territorial del COPC del 14 de juny al 26 de juliol de 2024, entrada gratuïta.


Comparteix

f

Els serveis d’atenció psicològica de les comarques gironines tindran el seu mapa web gràcies al COPC i a la UdG
La Universitat de Girona i la Delegació Territorial de Girona del Col·legi Oficial de la Psicologia han signat un conveni de col·laboració per elaborar-lo conjuntament.