f

La Delegació promou un grup de treball sobre psicologia de l’educació a Girona

Si tens interès per l’educació o el teu camp professional és dins del sistema educatiu i vols formar part d’un nou grup de treball que es crearia a la Delegació, posa-t'hi en contacte.

La Secció de Psicologia de l’Educació del Col·legi té entre els seus objectius assessorar i participar en entitats públiques i privades sobre la millora del procés educatiu. Una de les tasques més rellevants és la de posar a l’abast dels professionals de l’educació noves eines i metodologies contrastades que permetin millores en els processos d’aprenentatge relacionades amb com aprèn la persona. I per això, el grup de treball ofereix espais de reflexió, elaboració de materials i formació especialitzada a tots els professionals de la psicologia educativa en particular i de l’educació en general, per desenvolupar el rol de la psicologia en l’àmbit educatiu i el seu reconeixement social.

Naturalment, això només es pot portar a terme si existeixen psicòlegs i psicòlogues disposades a dedicar un espai del seu temps personal al treball amb altres companys i companyes de professió. La concreció dels objectius i tasques variaran en funció dels interessos i necessitats de l’entorn territorial i dels membres del grup de treball. Existeixen fins a deu grups de treball reconeguts però convindria que, donada la importància de l’educació i dels processos implícits en el procés d’ensenyament i aprenentatge, que les noves necessitats educatives emergents trobessin un espai per a la discussió, l’aportació de millors i més ajustades eines de diagnòstic, d’intervenció i de formació.

T'animem que, si tens interès per l’educació o el vostre camp professional d’intervenció és dins del sistema educatiu i vols dedicar part del teu valuós temps per fer aportacions i formar part d’un nou grup de treball que es crearia a la Delegació del COPC a Girona, et posis en contacte amb la delegació, bé per telèfon, correu electrònic o presencialment. La idea és fer una trobada on marcaríem el programa que podríem dur a terme. Esperant que aquesta informació us hagi estat d’interès, sols ens queda agrair-te l’atenció feta a aquesta proposta. 

Comparteix

f

Festa gironina de la psicologia 2023 i articles premiats del Concurs d’articles de psicologia Lluís Maruny
La Festa de la Psicologia Gironina es una reunió informal de psicòlegs i psicòlogues que reten homenatge a la professió.