f

La Delegació Territorial de Girona del COPC participarà en la 10a Jornada de l’Esport Femení

L’esdeveniment se celebrarà el 25 de setembre i es duran a terme activitats d'iniciació per a nenes, joves i dones, exhibicions, tornejos i xerrades

La Delegació Territorial de Girona del COPC participarà en la 10a Jornada de l’Esport Femení, que se celebrarà el matí del diumenge 25 de setembre. L’esdeveniment comptarà amb la presència de 30 clubs esportius del territori, com per exemple, de tenis taula, vòlei, atletisme, ciclisme, judo i piragüisme, entre altres, i es duran a terme activitats d'iniciació per a nenes, joves i dones, exhibicions, tornejos i xerrades.

La jornada s'ubicarà entre les tres places: Calvet i Rubalcaba, Catalunya i  Salvador Espriu, així com en un tram del riu Onyar. La Delegació de Girona disposarà d'un estand amb informació sobre el COPC i més concretament sobre psicologia esportiva.

Les psicòlogues del Grup de Treball de Girona participaran amb dinàmiques en els equips que sol·licitin la seva presència. També es realitzarà una entrevista que es difondrà durant la jornada.

Us animem a gaudir d'aquesta jornada amb família i a què visiteu l'estand on us obsequiarem amb una bandolera esportiva.

Imatge de la bandolera esportiva que rebran les persones col·legiades que visitin l'estand del COPC.

Comparteix

f

Les persones col·legiades poden gaudir de descomptes especials en les entrades del Temporada Alta
A més a més, la Delegació de Girona del COPC sorteja dues entrades per espectacle d'una sèrie de representacions del festival