f

La Delegació Territorial de Girona organitza la xerrada "L'ofici de llegir. Per què i com llegir"

L'activitat, organitzada pel Club Social, es realitzarà el proper 10 de maig a les 19 h en modalitat híbrida i de manera gratuïta però amb prèvia inscripció.

El proper 10 de maig a les 19 h tens una cita amb el Club Social de la Delegació Territorial de Girona del COPC per parlar de "L'ofici de llegir. Per què i com llegir" 

La trobada, que es farà en modalitat híbrida, anirà a càrrec del Dr. Joaquim Jubert (neuròleg, lector d'ofici i autor) i Anny Escatllar (psicòloga i lectora d'ofici).

En aquesta xerrada compartirem un inventari finit i obert de raons alienes i pròpies sobre per què llegir i sobretot, rellegir. També ens endinsarem en el com llegir, seleccionant alguns principis i mètodes per obtenir plaer i rendiment en la pràctica de l’ofici de continuar llegint.

Pots formalitzar la teva inscripció prement aquí. T'hi esperem!

Comparteix

f

El president de la Delegació participa en la inauguració de la XXIX Setmana Psicològica organitzada pels i les estudiants de psicologia de la UdG
L'acte d'inauguració es va celebrar l'11 d'abril a l'Espai Fundació La Caixa de Girona. La Setmana Psicològica té una durada de 3 dies i compta amb conferències i tallers.